Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Στηρίξτε τον Ίβιτς παίρνοντάς του έναν σούπερ παίκτη
| 2016-08-25 19:08:00

ΚΟΛΚΑΣ: Στηρίξτε τον Ίβιτς παίρνοντάς του έναν σούπερ παίκτη

ΚΟΛΚΑΣ: Στηρίξτε τον Ίβιτς παίρνοντάς του έναν σούπερ παίκτη

Πραγματικά αρνούμαι να πιστέψω πως δεν υπάρχουν παίκτες στα χρήματα που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο, είσαι αναγκασμένος να λες πράγματα δημοσίως που ούτε καν πιστεύεις. Και αυτό γιατί πρέπει να καλύψεις κάποιον προϊστάμενό σου. Απλά εκείνη η στιγμή μπορεί να αποβεί μοιραία για το μέλλον σου.

Υπάρχει κίνδυνος να μείνεις κενός σε μία κομβική θέση και να έχεις πάρει πάνω σου την ευθύνη που δεν σου αναλογεί πραγματικά, μπορεί να έχεις πιστέψει ένα ψέμα που σου έχει μεταφερθεί και η ομάδα σου να ξέρει την πραγματικότητα. Και να πέσεις στα μάτια των υφισταμένων σου.

Στα δικά μας τώρα, ο ΠΑΟΚ σήμερα παίζει τη ρεβάνς εναντίον της Ντιναμό Τιφλίδας για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ίβιτς λογικά θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει μέχρι σήμερα σε επίσημο παιχνίδι, όπως ο Κάνιας, ο Μπίσεσβαρ και ο Κουλούρης. Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μπρκιτς βασικό μετά τα όργια στο φιλικό με την Ξάνθη. Αυτές οι αλλαγές είναι λογικές γιατί και αυτά τα παιδιά πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αφού δεν γνωρίζουμε το πότε θα ξαναπαίξουν επίσημο παιχνίδι.

Παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σοβαρός. Ομάδα που θέλει να διακριθεί, δεν έχει περιθώρια να μπαίνει χαλαρή ποτέ. Εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και τα στελέχη της δεν πληρώνονται για να είναι σοβαρά σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Πληρώνονται για όλα.

Πήρα μία ανάσα όταν άκουσα τον Ίβιτς χθες να λέει πως ο επιθετικός που ψάχνουμε μάλλον θα είναι και πλάγιος ή μόνο πλάγιος. Στις αδυναμίες του ρόστερ είναι πως οι τρεις φορ που ανήκουν στην ομάδα, δεν παίζει κανείς πλάγια. Άμα παίρναμε και τέταρτο θα σπάγαμε το ρεκόρ.

Το δεν παίζει πλάγια ένας φορ, σημαίνει αυτομάτως πως δεν συνδυάζει ταχύτητα και τεχνική. Άρα πρέπει να βρεις έναν που έχει αυτά τα δύο στοιχεία ώστε να παίζει και πλάγια. Είναι τόσο απλό.

Δεν έχει βρεθεί ένας τέτοιος παίκτης για να μην τον έχει αποκτήσει ακόμη ο ΠΑΟΚ. Πραγματικά αρνούμαι να πιστέψω πως δεν υπάρχουν παίκτες στα χρήματα που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Μίχελ απέφυγε όσο μπορούσε τις αγορές, απέφυγε τα συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου, όμως ήρθε η εποχή που πρέπει να πείσει τον Ιβάν πως πρέπει να δοθεί το κάτι παραπάνω.

Πριν την φυγή των εξαριών ήμουν σίγουρος πως με έναν σούπερ παίκτη στην επίθεση που να παίζει και στα πλάγια, θα ήμασταν φαβορί για το πρωτάθλημα αν άλλαζε η ΕΠΟ.

Από τη στιγμή που ο Ίβιτς δημοσίως λέει πως είναι καλυμμένος από τα εξάρια, ας του πάρουν τουλάχιστον ένα σούπερ εργαλείο για την επίθεση έτσι ώστε έμπρακτα να τον στηρίξουν.

Η στήριξη άλλωστε δεν είναι ποτέ στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Metrosport 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags