Facebook Pixel Θέλει Λέσκοτ επειγόντως!
| 2016-08-27 22:00:00

Θέλει Λέσκοτ επειγόντως!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Θέλει Λέσκοτ επειγόντως!

Η Ένωση μπλόκαρε απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, έμπαζε αμυντικά και έδειξε ότι η προσθήκη στόπερ είναι αναγκαία. Σχόλιο Χρ. Κωνσταντινίδης.

Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα! Η ΑΕΚ που δε δεχόταν γκολ εύκολα, να φάει τρία από ομάδα Football League; Καλά τα είπε ο Κετσπάγια ότι "περπατώντας δε νίκησε κανείς", αλλά στην προκειμένη περίπτωση εγείρονται κάποια θέματα, τα οποία αξίζουν σχολιασμού και επισήμανσης.

Τι έκανε και τι είδε ο Γεωργιανός στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό; Παρέταξε την ομάδα του με τις ρεζέρβες απέναντι σε μία ομάδα σφιχτή αμυντικά, η οποία μπορούσε με ευκολία να βγει στην κόντρα και να κάνει τη ζημιά. Τσέκαρε, ως είθισται να λέγεται, την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Οι "κιτρινόμαυροι", όμως, έδειξαν να μπλοκάρουν απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Τα μπακ-απ των "κιτρινόμαυρων" δεν ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις και φανερώθηκαν ασύνδετα. Η ΑΕΚ έπαιξε με αμυντική τετράδα τους Μπακάκη (αφού ο Γκάλο ήταν τραυματίας), Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Ντίας. Τα μετόπισθεν αποσυντονίστηκαν χωρίς Τσιγκρίνσκι και η απουσία του Σιμόες ήταν καταλυτική, αφού πέρναγαν συνεχώς μπαλιές στην πλάτη των αμυντικών. Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο πρώτα τέρματα του Απόλλωνα μπήκαν με γεμίσματα από πίσω.

Η ΑΕΚ, όμως, δέχτηκε τέρμα και με τον Ουκρανό στην άμυνα (παρότι δεν έφταιγε), κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στα στόπερ. Εξάλλου, ο Κετσπάγια ζητούσε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό εδώ και καιρό. Η κάκιστη εικόνα τής άμυνας στο φιλικό με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" απέδειξε ότι είχε δίκιο ο Τιμούρ. Τι θα κάνει, δηλαδή, ο Δικέφαλος, αν τραυματιστεί ο βράχος Τσιγκρίνσκι, εν μέσω πρωταθλήματος; Χρειάζεται έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, που θα έχει εμπειρία και θα μπορεί να κατευθύνει τους συναδέρφους του.

Γι΄ αυτό και η ΑΕΚ έψαξε την περίπτωση του Λέσκοτ και με την παρέμβαση του Γεωργιανού κάμφθηκαν οι ενδοιασμοί του για Ελλαδα. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι την ώρα που η μετακίνηση φαίνεται τελειωμένη, μπήκε σφήνα η Πεσκάρα και ο Άγγλος΄, φέρεται να ψήνεται περισσότερο για Ιταλία. Αν τελικά η Ένωση ντύσει τον Άγγλο στα κιτρινόμαυρα, τότε δε θα έχει να φοβάται τίποτα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags