Facebook Pixel Tα μπόνους "φτιάχνουν" τον Λέσκοτ
| 2016-08-30 11:36:00

Tα μπόνους "φτιάχνουν" τον Λέσκοτ

Tα μπόνους "φτιάχνουν" τον Λέσκοτ

Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Άγγλου αμυντικού εκτοξεύουν τις αποδοχές του στην ΑΕΚ

Όπως γράφει το "Goal", o Τζόλεον Λέσκοτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο όπως είναι γνωστό θα του αποφέρει περίπου 700.000 ευρώ συνολικά. Το φετινό συμβόλαιο που θα είχε στην Αστον Βίλα προέβλεπε περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ και όπως έχουμε αναφέρει οι Αγγλοι κάλυψαν γύρω στις 800.000 ευρώ ως αποζημίωση προκειμένου να εκδοθεί το διαζύγιο.

Συνεπώς, η τρέχουσα περίοδος θα του αποφέρει το ποσό που θα έπαιρνε και αν έμενε στην Αστον Βίλα. Από την ΑΕΚ θα λάβει τα ίδια χρήματα και τη φετινή σεζόν και την αγωνιστική περίοδο 2017-18 (άλλες 350.000 ευρώ).

Στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για την αγορά του από κάθε ενδιαφερόμενο (ρήτρα). Προβλέπονται όμως πολλά μπόνους στόχων, τα οποία η ΑΕΚ προσφέρει σχεδόν σε όλους τους παίκτες.

Σε αυτό του Λέσκοτ υπάρχουν ξεχωριστά μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, εισόδου στους ομίλους του Champions League και του Europa League. Με νταμπλ και ομίλους μίας εκ των δύο διοργανώσεων μπορεί να λάβει άλλες 150.000 ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags