Δύσκολα θα πιστεύε κάποιος πριν από μερικές ημέρες ότι ο Ολυμπιακός θα έβαζε στην transfer list του τον Δημήτρη Σιόβα, καθώς για τον Έλληνα άσο υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Για παράδειγμα θεωρείται (και είναι!) ο καλύτερος αριστεροπόδαρος στόπερ, μία θέση που δύσκολα βρίσκει μία ομάδα ποδοσφαιριστή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Επίσης, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος, είναι ένας από τους λίγους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στο Λιμάνι και, φυσικά, μπορεί να έχει φανέλα βασικού.

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος, είναι ότι ο Σιόβας έχει πολλούς και σημαντικούς υποστηρικτές στου Ρέντη! Ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στην πλατεία Αλεξάνδρας και η άποψή τους μετράει...

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιδίωξαν να πουλήσουν τον Σιόβα και αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Κι εδώ να θυμίσουμε το σχετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, λίγο καιρό πριν, όταν γράφαμε ότι ο Έλληνας άσος είναι πιθανό να βρεθεί σε διαδικασία πώλησης, δεδομένου ότι διαχρονικά υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα από αυτόν...

Είτε στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα είτε ο Βίκτορ Σάντσεθ είτε ο Πάουλο Μπέντο...

Με κυριότερο όλων το γεγονός ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, κάτι που φαίνεται ότι έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση!

Βέβαια η μεταγραφή του στη Μπέτις έχει χαλάσει, με τον Σκύλο να αποκαλύπτει από χθες όλο το παρασκήνιο!

Μην αποκλείσετε όμως τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλο πρωτάθλημα (π.χ. από τη Ρωσία, που πρόσφατα υπήρξε ξανά ενδιαφέρον) και να έχουμε σχετικές εξελίξεις...

H πλευρά του παίκτη, μάλιστα, λέγεται ότι έχει βρει άλλη πρόταση, καθώς με όλο αυτό το σκηνικό που έχει συμβεί, μάλλον δεν τρελαίνεται και ο ίδιος να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Αυτός ναι, είναι παιχταράς! Χαφ - φωτιά στον Ολυμπιακό