Ανησυχεί; Επιεικής η εντύπωση μας. Ο Σέρβος έχει χάσει τον ύπνο του με την ομάδα του.. Η αγωνιστική απραξία του ΠΑΟΚ – αναβολή έναρξης Πρωταθλήματος η αιτία της – προβληματίζει σοβαρά τον προπονητή του. Η έλλειψη… χιλιομέτρων πονοκεφαλιάζει τον Βλάνταν Ίβιτς. Τούτο δε, επειδή γνωρίζει καλά, πολύ καλά πως οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι του επιπέδου της Ντιναμό Τυφλίδας…
Οι λογής λογής φιλικοί αγώνες του ΠΑΟΚ είναι μάλλον, ασπιρίνες. Και με αυτές δεν περνά ο πονοκέφαλος του Σέρβου προπονητή για την εξέλιξη του μονταρίσματος της ομάδας του. «Μετρούμε ήδη ένα μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Μας λείπουν επίσημοι αγώνες». Δεν κρύβει τα λόγια του ο Βλάνταν Ίβιτς. Δε λέει πολλά. Λέει λίγα και καλά. «Διάγουμε περίοδο μακράς προετοιμασίας. Κι αυτή δεν ήταν στα πλάνα μας. Μας τα χαλά».
Στα υπόψη σας φυσικά, πως και στην Ιταλία και στην Τσεχία και στο Αζερμπαϊτζάν τα Πρωταθλήματα ξεκίνησαν κανονικά και με το νόμο. Στην Ελλάδα; Το γινάτι βγάζει μάτι!
Ο πρώτος επίσημος αγώνας του ΠΑΟΚ – την ώρα κατά την οποία γράφεται αυτό το θέμα - είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Ήτοι, μετά από 15 ημέρες! Νωρίτερα το πρόγραμμα των επίσημων αγώνων του ΠΑΟΚ ήταν κενό. Και πολύ φοβούνται στην Τούμπα πως το νέο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τις ομάδες οι οποίες παίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση βέβαια, δεν είναι δα και πρώτιστος στόχος του ΠΑΟΚ. Προηγούνται φυσικά, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εάν πάντως, κι εφ’ όσον δεν περάσει πάλι, στις 32 του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ θα χρεωθεί πάλι, μία αποτυχία. Θα πιστωθεί μία επιτυχία μόνον εάν περάσει στις 16. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά σημαίνει πως εάν κι εφ’ όσον περάσει στις 32 θα έχει επιτελέσει το καθήκον του.
Αυτό είναι το πλαίσιο στόχων σε ό, τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ. Και καθώς γνωρίζουν κι οι πέτρες στην Τούμπα … Η κόντρα με τη Φιορεντίνα εκεί, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά στον Όμιλο! Όλοι στον ΠΑΟΚ επιθυμούν - και προσπαθούν τα μέγιστα για να λέμε την πάσα αλήθεια – περί του βέλτιστου επιπέδου ετοιμότητας.
Για τους «Βιόλα» βέβαια, οι πρώτες εντυπώσεις ανεβάζουν ψηλά τον δείκτη δυσκολίας. Ο αγώνας τους με τους «Τζιαλομπού» της Κιέβο στο «Αρτέμιο Φράνκι» έδειξε πως είναι σε καλή – για την εποχή – κατάσταση.
Το επιτελείο του Βλάνταν Ίβιτς «ακτινογράφησε» κάθε πλευρά της Ιταλίδας αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Κι η μελέτη των αποτελεσμάτων εξελίσσεται γοργά. Πάντα με φίλτρο την… ανησυχία για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και τα μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στο Γιουρόπα Λιγκ. Την έλλειψη… χιλιομέτρων.
Πηγή: pamesports.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο