Facebook Pixel Τι φέρνει η προσθήκη Τιάμ στον ΠΑΟΚ
| 2016-08-31 22:22:00

Τι φέρνει η προσθήκη Τιάμ στον ΠΑΟΚ

Τι φέρνει η προσθήκη Τιάμ στον ΠΑΟΚ

Νομίζω τον αποκτάμε στη λογική πως δεν βρήκαμε φορ που να παίζει και πλάγια. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Τελικά μέχρι την τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ θα μάχεται για να καλύψει τα κενά του. Δεν δικαιολογείται πως έφτασε εδώ και αυτό είναι ένα ξεκάθαρο φάουλ του Μίχελ ό,τι και να κάνει στο τέλος.

Σε μία χώρα βέβαια που οι ανταγωνιστές προσπαθούν να καλύψουν πέντε και έξι κενά τους την τελευταία εβδομάδα, εσύ που παλεύεις για τα δύο ενώ η ομάδα είναι έτοιμη, είσαι τουλάχιστον καλύτερα από αυτούς. Όμως ας δούμε που θα καταλήξει το πράγμα και ας αναλύσουμε τα σημερινά δεδομένα.

Ο Μίκου είναι παικτάρα και μάλλον καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Αλλά είναι μόνο φορ. Είναι δυνατός, έχει το γκολ, καλός με τη μπάλα. Είναι κάτι σε Μπεργκ που μας έφαγαν όλοι στο πιο Λατινικό του.

Δεν παίζει ποτέ πλάγια, μόνο ως αστείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περιφερειακός φορ. Στο 4-4-2 από αυτούς που έχουμε ταιριάζει νομίζω μόνο με τον Περέιρα, αλλά ουδέποτε παίξαμε 4-4-2, ούτε στις εξαγγελίες Ίβιτς υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο καταγεγραμμένο.

Το θέμα που δημιουργείται αυτομάτως αν κλείσει ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερα καθαρά φορ που δεν παίζουν τίποτα άλλο. Το πόσα παιχνίδια θα πάρει πχ ο Κουλούρης είναι ένα θέμα. Ένας εκ των Κλάους – Περέιρα θα είναι μάλλον εκτός αποστολής. Άρα αν γίνει μία καραμπόλα της τελευταίας στιγμής στα φορ, δεν θα μου φανεί παράξενο. Εφόσον κλείσει ο Μίκου.

Για τον Τιάμ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως έκανε μία καλή σεζόν στη Ζούλντε Βάρεγκεμ. Σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας δεν έχει καταγραφεί άλλη, όμως είναι μικρός. Νομίζω τον αποκτάμε στη λογική πως δεν βρήκαμε φορ που να παίζει και πλάγια και πως ο Ζάιρο δεν δείχνει σοβαρότητα.

Η Ζούλντε Βάρεγκεμ δεν είναι τυχαία ομάδα, είναι από τις σοβαρές του Βελγίου και για να πήγε καλά ο Τιάμ, κάτι έκανε σωστά. Απλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι επιλογή πρώτης γραμμής. Νομίζω πως ξεκινά για βάθος και στη πορεία θα φανεί αν είναι ικανός για μονιμοποίηση στην ενδεκάδα.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags