Αναλυτικά:

Αρχικά, είπε: «Πάμε καλά στον Απόλλωνα. Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολλοί από τον Ηρακλή. Πιστεύω ο Παύλος (Σ.Σ. Μυροφορίδης) θέλει να κάνει αυτό που έκανε στον Ηρακλή. Πιστεύουμε σε αυτόν και αυτός σε εμάς. Είναι ωραία που είμαστε σε μια ομάδα οργανωμένη σαν ομάδα Σούπερ Λιγκ. Να ξέρεις ότι το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι η προπόνηση και οι αγώνες».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Θα έχει πολλές και μεγάλες ομάδες, όσες έχουν καλούς παίκτες, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και να είμαστε μια οικογένεια. Όπως ήμασταν στον Ηρακλή. Με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να ανέβουμε».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής: «Περάσαμε κάποια άσχημα πράγματα αλλά δεν το λέγαμε. Λυπάμαι πολύ για όλα τα παιδιά στον Ηρακλή που δουλεύουν εκεί και έχουν οικογένειες. Θέλαμε να μείνουμε με την οικογένειά μου στον Ηρακλή η κατάσταση όμως ήταν άσχημη. Δεν έπρεπε να φτάσει ως εδώ η κατάσταση. Δε μπορώ να πιστέψω ότι χάλασε αυτό που είχαμε καταφέρει. Κάναμε υπομονή, σαν οικογένεια να κρατήσουμε την ομάδα».

Για το αν θα έμενε στον Ηρακλή αν έφευγε ο Παπαθανασάκης: «Αν δεν ήταν ο Παπαθανασάκης θα έμενα στον Ηρακλή. Βιάστηκα να φύγω. Όταν έφυγα, κατάλαβα τι αγάπη είχε ο κόσμος σε μένα αλλά και γενικά στην ομάδα».