Το καλοκαίρι διαβάσαμε για πιθανό επαναπατρισμό του Παναγιώτη Κονέ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Συγκεκριμένα, το θέμα είχε προκύψει και συζητούνταν έντονα τόσο στον ελληνικό όσο και στον ιταλικό Τύπο.

Τελικά, το ενδιαφέρον των Πρασίνων κατέληξε σε "σήριαλ", αλλά χωρίς αίσιο τέλος. Πάντως, ο ίδιος ο Έλληνας παίκτης είχε ουσιαστικά... "αδειάσει" το Τριφύλλι δηλώνοντας πως δεν τίθεται θέμα μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή.

Ωστόσο, παρά την αρνητική πρόθεση του παίκτη της Ουντινέζε, το ενδιαφέρον των Πρασίνων ήταν όντως υπαρκτό, κάτι που επιβεβαίωσε -μεταξύ άλλων- και ο καθ' ύλην αρμόδιος, Αντρέα Στραματσόνι σε συνέντευξή του στη Nova!

Βέβαια, για τον Κονέ γνωρίζαμε, όμως ο Ιταλός τεχνικός έριξε τη "βόμβα" περί προσπάθειας απόκτησης άλλων δυο Ελλήνων διεθνών, και συγκεκριμένα του Γιάννη Φετφατζίδη και του Παναγιώτη Ταχτσίδη!

Η αποκάλυψη αυτή έγινε σε ερώτηση που δέχθηκε ο "Στράμα" για το γεγονός ότι δεν απέκτησε ούτε έναν Έλληνα το καλοκαίρι, με τον Ιταλό να δηλώνει πως ήθελε να φέρει τους συμπατριώτες μας -που έτσι κι αλλιώς γνωρίζει καλά από το ιταλικό πρωτάθλημα- αλλά τα deal δεν προχώρησαν.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αντρέα Στραματσόνι:

«Αυτό το καλοκαίρι κοιτάξαμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βελτιώσουν τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνουν καλύτερο, Να ξέρετε όλοι ότι προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε επίσης και Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Κονέ, ο Ταχτσίδης, ο Φετφατζίδης, για να μην αναφέρω κι άλλα ονόματα, όμως παρ' όλα αυτά δεν ήταν πάντα εφικτό να πάρουμε τους παίκτες που θα θέλαμε».

***ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Αποκάλυψη Ντέμη για βασικό της Ισπανίας στην ΑΕΚ!