Facebook Pixel Δυνατή "σφαλιάρα" Μελισσανίδη στον Ολυμπιακό!
| 2016-09-11 12:30:00

Δυνατή "σφαλιάρα" Μελισσανίδη στον Ολυμπιακό!

Δυνατή "σφαλιάρα" Μελισσανίδη στον Ολυμπιακό!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στους Πειραιώτες, σε επαφή που είχε με συνεργάτες του και ο λόγος δεν ήταν ιδιαίτερα... τιμητικός για τον Ολυμπιακό!

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγο καιρό πριν ή, τέλος πάντων, πριν από λίγο καιρό μας μεταφέρθηκε...

Ήταν ακόμα τέλη Αυγούστου, όταν η μεταγραφική περίοδος βρισκόταν ακόμα σε ισχύ και οι ομάδες μπορούσαν να αποκτήσουν και ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαιο ακόμα με άλλη ομάδα...

Σε επαφή που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκείνο το διάστημα με τους συνεργάτες του, διαπιστώθηκε ότι είχε προταθεί στην ΑΕΚ ένα καλό όνομα, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Μόνο που για να έρθει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, θα έπρεπε η "Ένωση" να συμφωνούσε με την ομάδα του να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού! Και ίσως, στην καλύτερη περίπτωση, να έμπαινε (υψηλή!) οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι...

Βλέπετε η ομάδα στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής (και στην οποία παρέμεινε τελικά!) τον πίστευε πολύ και δεν ήθελε να τον χάσει. Μόνο να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του ήθελε, προκειμένου την επόμενη σεζόν να επέστρεφε για να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Μόνο που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν από την αρχή αρνητικός στο ενδεχόμενο να προχωρούσε η συγκεκριμένη μεταγραφή (αν και θα έκανε γκελ στον κόσμο), ακριβώς λόγω του ότι θα ήταν δανεικός!

"Εμείς δεν θα κάνουμε ό,τι ο Ολυμπιακός, που προσπαθεί να φτιάξει ομάδα με δανεικούς ποδοσφαιριστές", ήταν το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, προφανώς γιατί οι Πειραιώτες αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια προχωράνε στον δανεισμό ενός παίκτη (φέτος ήρθαν οι Λεάλι και Πασιένσια), με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως συμβαίνει σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όχι όμως και στην "Ένωση"!

Γιατί άποψη του Μελισσανίδη είναι πως για να φτιαχτεί μία ομάδα πρωταθλητισμού, χρειάζεται να έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές με συμβόλαια που να διαρκούν...

Μπορεί οι περισσότερες μεταγραφές της ΑΕΚ φέτος να αφορούσαν ελεύθερους ποδοσφαιριστές (για τους Μπάρκα και Μπακασέτα πλήρωσε τις ομάδες τους), αλλά τουλάχιστον πλέον ανήκουν στην "Ένωση"!

Για αυτό και πέταξε αυτό το... χοντρό καρφί προς τους συνεργάτες του για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μελισσανίδης θέλει όποιος φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ να έχει συμβόλαιο μαζί της!

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Για αυτό έδιωξαν τον Γιαννιώτα από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags