Facebook Pixel "Είμαι σίγουρος ότι θα γίνω... Mr assist"!
| 2016-09-13 09:05:00

"Είμαι σίγουρος ότι θα γίνω... Mr assist"!

"Είμαι σίγουρος ότι θα γίνω... Mr assist"!

Ο Μάρκο Μάριν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Γαύρος" αποκάλυψε για το πού του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο κι έδωσε μια υπόσχεση στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά όσα είπε στον "Γαύρο":

Για το δυνατό του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό: “Σίγουρα ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Ηταν πολύ ωραίο ξεκίνημα για μένα και την ομάδα. Κάναμε καλό ματς, όμως πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν κι άλλα παιχνίδια που θα έχουμε τόσο καλή απόδοση”.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό απέναντι στη Βέροια κι αν μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα αριστερά: “Πράγματι, στην καριέρα μου έχω παίξει και γνωρίζω καλά τη θέση και μου αρέσει πίσω από τον επιθετικό, όμως ξέρω κι αυτήν στα αριστερά και δεν έχω πρόβλημα να αποδώσω όπου και να αγωνιστώ”.

Για το αν γίνει ο... “Mister Assist” του Ολυμπιακού: "Είμαι σίγουρος ότι θα γίνω (γέλια)”.

Για το αν έχει κρατήσει κάποια ασίστ και για τον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις: “Ισως με τη Γιουνγκ Μπόις να έχω κρατήσει γκολ... Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό κι ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο, θα μας μιλήσει κι ο προπονητής και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Οσο για το τι να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τον ίδιο, αλλά και τους άλλους επιθετικογενείς παίκτες της ομάδας: “Νομίζω ότι δείξαμε στον αγώνα με τη Βέροια τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από εμάς. Πιστεύω θα δείξουμε περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν”.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags