Facebook Pixel H άποψη Βαρούχα για τις επίμαχες φάσεις στα ματς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού
| 2016-09-16 16:29:00

H άποψη Βαρούχα για τις επίμαχες φάσεις στα ματς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

H άποψη Βαρούχα για τις επίμαχες φάσεις στα ματς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις φάσεις που προκάλεσαν διαμαρτυρίες στους αγώνες Παναθηναϊκός-Άγιαξ και ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα

«Είδατε τους ξένους διαιτητές που τους διαφημίζουν ότι δεν έχουν διαφορές από τους Έλληνες; Πολλοί έχουν άγνοια κανονισμού. Στη φάση του πέναλτι του Άγιαξ έχουν μπει δύο παίκτες εντός περιοχής, μόνο του Άγιαξ, συνεπώς είναι έμμεσο υπέρ του Παναθηναϊκού», τόνισε ο καθηγητής διαιτησίας.

Αντίθετα, θεωρεί πως το χέρι που έκανε παίκτης της Φιορεντίνα σε γύρισμα του Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις του αγώνα του ΠΑΟΚ ήταν ακούσια. «Το χέρι του παίκτη της Φιορεντίνα είναι δίπλα στο κορμί του. Πού να το βάλει το χέρι; Ούτε κάνει κίνηση για να χτυπήσει την μπάλα, ούτε το χέρι του εξέχει», ανέφερε.

Σχετικά με τους ορισμούς της τέταρτης αγωνιστικής της Super League είπε: «Σημασία έχει να γίνονται καλοί ορισμοί και καλές επιλογές διαιτητών. Από ό,τι είδα οι ορισμοί είναι καλοί κι αυτή την εβδομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουν να κάνουν τέτοιους ορισμούς, για να πηγαίνουμε στα ματς με καλή διάθεση. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Υπάρχει γκρίνια για τον Αρετόπουλο, αλλά θεωρώ πως είναι καλός διαιτητής και μπορεί να πάει να κάνει ένα καλό παιχνίδι στο Αστέρας-ΠΑΟΚ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags