Facebook Pixel Αυτόν δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό στον Ολυμπιακό!
| 2016-09-17 14:00:00

Αυτόν δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό στον Ολυμπιακό!

Αυτόν δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό στον Ολυμπιακό!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι "αρπαγμένοι" μαζί του, μετά από όσα έγιναν (και) στο παιχνίδι με τη Γιούνγκ Μπόις - Διαβάστε για ποιον πρόκειται!

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, έκανε γνωστό ότι θέλει να δώσει στην ομάδα του ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας: Άρτιες εγκαταστάσεις για να μπορούν να αναπτυχθούν οι υποδομές, μεταγραφές ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, πωλήσεις σε καλές τιμές και εξειδικευεμένο προσωπικό για επικεφαλής.

Τόσο στο τμήμα σκάουτινγκ και στις ακαδημίες, όσο και, κυρίως, στην πρώτη ομάδα.

Για αυτό και τα κλειδιά από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού αποφασίστηκε το περασμένο καλοκαίρι να τα πάρει ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε.

Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν... μπαμ όταν ένας προπονητής παίρνει λάθος αποφάσεις και στην περίπτωση του Πορτογάλου το μεγάλο λάθος ήταν ο Εστεμπάν Καμπιάσο!

Γιατί αποτελούσε εισήγηση του Σίλβα να μη συνεχίσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αργεντινός στον Ολυμπιακό, αν και είναι ένα πραγματικό διαμάντι μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και η παρουσία του δυναμώνει το προφίλ του συλλόγου...

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Γιατί κάποιοι θυμήθηκαν μετά το γκολ και τη συγκινητική παρουσία του Καμπιάσο στο παιχνίδι με τη Γιούνγκ Μπόις, ότι παραλίγο να αποχωρήσει ο Αργεντινός από τον Ολυμπιακό!

Και αν έμεινε στην ομάδα, αυτό έγινε με προσωπική απόφαση του Μαρινάκη, αν και το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό και η ηλικία του προχωρημένη...

Παρόλα αυτά είναι διαμάντι για τον Ολυμπιακό, χρήσιμος στα χέρια του προπονητή του και έγινε ακόμα και... σκόρερ σε ένα σπουδαίο διπλό για τη συνέχεια, στην πρεμιερά των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Δεν είναι και λίγα όσα έχουν μαζεμένα στον Μάρκο Σίλβα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (παράτησε την ομάδα στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας!), αλλά κι αυτό με τον Καμπιάσο παίζει τον δικό του, ξεχωριστό ρόλο...

Γιατί δεν είναι μόνο παιχταράς ο Αργεντινός, που διαφημίζει τον Ολυμπιακό σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και παράδειγμα για τους νεότερους.

Και όσοι από τον Ολυμπιακό θυμήθηκαν μετά το ματς με τη Γιούνγκ Μπόις ότι παραλίγο να μην τον είχαν φέτος στην ομάδα λόγω του Σίλβα, γινόντουσαν έξαλλοι με τον Πορτογάλο προπονητή... Τον οποίο δεν θέλουν πια να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό στον Ολυμπιακό!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Έκπληξη! Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή Γενάρη στον Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags