Από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Μπράουν Ιντέγε έχει βρεθεί στο στόχαστρο, καθώς εδώ που τα λέμε δεν είναι ο killer μπροστά από την αντίπαλη εστία!

Ο Νιγηριανός φορ έχει απίστευτα σωματικά προσόντα, είναι ταχύς, πιέζει τους αντίπαλους σέντερ μπακ, είναι μέσα στις φάσεις, αλλά δεν είναι και... Καρντόσο μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Πρέπει να καταλάβουν, όμως, όλοι εκείνοι που τον έχουν βάλει στο σημάδι, πως αν ήταν killer και είχε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχει, πολύ απλά δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα για να αγωνιστεί!

Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι και πολύ καλός χαρακτήρας και εκτιμάει την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού, με μόνιμη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για αυτό και δήλωσε ότι περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του αυτό το διάστημα (ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε Αγγλία και Γαλλία!), καθώς σκοράρει στα τελευταία ματς!

"Ναι είναι από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να συνεχίσω", ήταν η δήλωση του Νιγηριανού μετά τη λήξη του ματς με τον Ηρακλή και μόνο που δεν είπε και ευχαριστώ που τον έβαλε ο προπονητής να παίξει!

Τέτοιους παίκτες χρειάζεται ο Ολυμπιακός, να πονάνε την ομάδα και να εκτιμάνε κάθε ευκαιρία που τους δίνει ο προπονητής!

Για αυτό και αξίζει να έχει φανέλα βασικού...

Διαβάστε και τις υπόλοιπες δηλώσεις του μετά το ματς:

Για την συνύπαρξη με τον Καρντόσο: «Έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρουμε. Είναι παρά πολύ καλός επιθετικός και παίκτης».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά σαν ομάδα. Παίξαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μια καλύτερη και πιο ανταγωνιστική ομάδα».