Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Καμπανάκι πρωταθλητισμού, με σούπερ Κουλούρη
| 2016-09-20 20:41:00

ΚΟΛΚΑΣ: Καμπανάκι πρωταθλητισμού, με σούπερ Κουλούρη

ΚΟΛΚΑΣ: Καμπανάκι πρωταθλητισμού, με σούπερ Κουλούρη

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την εμφάνιση επίδοξου πρωταθλητή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και για τη σημασία της χρησιμοποίησης του Ευθύμη Κουλούρη.

Το να περνάς από αυτό το γήπεδο έχοντας τρεις βαθμούς στο τσεπάκι σου είναι από μόνο του ένα γεγονός πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να περάσει πιο εμφατικά από την Τρίπολη αλλά πραγματικά, έχοντας ζήσει πολλές μαρτυρικές επιστροφές από εκεί δεν με απασχολεί καν.

Είναι ένα καμπανάκι πρωταθλητισμού, αφού δεν είναι πως απλά ο ΠΑΟΚ πέρασε από μία έδρα που συνήθως τον πονάει. Είναι πως το έκανε σε μία εβδομάδα που έπαιξε για πρώτη φορά τρία παιχνίδια και το προηγούμενο της Τρίπολης ήταν πολύ μεγάλης έντασης.

Το όνειρο του Ίβιτς, η χρησιμοποίηση του Κουλούρη, ήταν το στοιχείο που έδωσε το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ. Ο μικρός είναι σε πολύ καλή κατάσταση από την αρχή της προετοιμασίας και έπρεπε να πάρει την ευκαιρία. Δύο γκολ στις τρεις τελικές, πολύ καλές επαφές με τη μπάλα, δύο ασίστ που δεν έγιναν γκολ από τους συμπαίκτες του και άφθονο ξύλο.

Στα 20 του και κάτι, έδωσε να καταλάβουν άπαντες γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να πάρει άλλο φορ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει τον οποιοδήποτε καθαρό φορ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Κουλούρης θα είχε πάει άπατος. Ή ο Ίβιτς θα έπρεπε να σκεφτεί κάτι πάρα πολύ έξυπνο για να του σώσει την καριέρα.

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο για την ακαδημία του. Θα πρέπει να είναι αφελής για να «σκοτώσει» ένα μεγάλο του ταλέντο. Τη σεζόν 2014 – 15 άλλωστε έκανε μεγάλη προσπάθεια για να συμβεί αυτό με τους τότε υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος.

Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν σοβαρός για ένα ημίχρονο και έπαιξε σύμφωνα με αυτό που μπορεί. Ακόμη και ο Σάκχοφ που είναι αρνητικός, σώζει τη μπάλα πάνω στη γραμμή στη μοναδική φάση της Τρίπολης στον αγώνα.

Με τους Ροντρίγκες, Τζάλμα και Μπίσεσβαρ να κρατάνε τη μπάλα ψηλά, τους τέσσερις στην άμυνα σε καλή κατάσταση και μόνο τον Κάνιας να κάνει λάθη, ο ΠΑΟΚ έφτασε εύκολα στο 0-2 και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα.

Η αποβολή του Μπέρτου που ήταν απευθείας κόκκινη και μία βουτιά του Φαρίνιας που ζήτησαν οι γηπεδούχοι πέναλτι, άγχωσε τον Αρετόπουλο που έκανε εμετικό δεύτερο ημίχρονο.

Έκανε ότι μπορούσε για να βάλει την Τρίπολη στο παιχνίδι και ευτυχώς ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός αντιμετωπίζοντας ακόμη και την αστεία απόφαση πέναλτι που έδωσε ο Τρικαλινός.


Ένας διεθνής διαιτητής που μάσησε από την κωμική πίεση των γηπεδούχων οι οποίοι έψαχναν τρόπο να μπούνε στο παιχνίδι.

Πηγή: Metrosport
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags