Facebook Pixel Κορυφαίο άρθρο Κόλκα για Σαββίδη: Δεν τον ξέρουν και θα εκτεθούν
| 2016-09-29 11:40:00

Κορυφαίο άρθρο Κόλκα για Σαββίδη: Δεν τον ξέρουν και θα εκτεθούν

Κορυφαίο άρθρο Κόλκα για Σαββίδη: Δεν τον ξέρουν και θα εκτεθούν

Κατανοώ τη Νέα Δημοκρατία που σκούζει. Όταν άπλωσε το χέρι του ο Ιβάν τον κορόιδεψε. Όταν βρήκε αυτός άκρη με τον Καμένο, τους πείραξε.

Έχει πλάκα το πώς αντιμετωπίζουν τον Ιβάν Σαββίδη τα συμφέροντα. Όπως έχει πλάκα το ότι γνώριζαν εξ αρχής πως ο Καλογρίτσας δεν μπορεί και είχαν αρχίσει τη λάσπη εναντίον του.

 

Σε αυτό το επίπεδο όμως η λάσπη δεν κάνει ζημιά. Πληρώνεις και φεύγεις. Αυτό θα κάνει και ο Ιβάν με το κανάλι. Δεν υπάρχει λαγός που να πληρώνει 61,5 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι σαφές γύρω από την επιχειρηματικότητα.

 

Κατανοώ τη Νέα Δημοκρατία που σκούζει. Όταν άπλωσε το χέρι του ο Ιβάν τον κορόιδεψε. Όταν βρήκε αυτός άκρη με τον Καμένο, τους πείραξε.

 

Ο Σαββίδης είναι κλασικός συντηρητικός – νεοφιλελεύθερου πολιτικά. Εκεί ανοίχτηκε πρώτα. Και τον δούλευαν και στο κομμάτι του ΠΑΟΚ και στο κομμάτι της ΣΕΚΑΠ. Αυτά πληρώνονται όσο περνάει ο χρόνος. Και αντί να του ζητήσουν συγνώμη, ζητάνε και τα ρέστα. Θέτουν ηθικά ζητήματα που μόνο οι ίδιοι αντιλαμβάνονται.

 

Όταν πληρώσει θα σωπάσουν. Υπολογίζουν διαφορετικά το έργο γιατί δεν τον ξέρουν. Και όταν καταλάβουν πως ότι λέει για τους εργαζόμενους σε άλλα κανάλια, το εννοεί, θα είναι αργά για αυτούς.

 

Αυτό που με τρελαίνει είναι πως άνθρωποι που αδιαφόρησαν για την πόλη, επιτίθενται σε αυτόν που τουλάχιστον έδωσε μία προοπτική επιχειρηματικά. Μην κάτσω να αναλύσω τις τελευταίες επιλογές τους για τη δημαρχία της πόλης. Μην αναζητήσω τίποτα δικαστικές αποφάσεις.

 

Ακόμη και ο Ζαγοράκης μπήκε στο άρμα τους ως ένδειξη καλής θέλησης από τον Ιβάν. Και αυτός σήμερα στη μέση, στέκεται αμήχανος γνωρίζοντας πως το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είναι βρώμικο.

 

Στο άλλο θέμα που έχει κεντρικό πρόσωπο τον Ιβάν, αυτό της προεδρίας της ΠΑΕ, η απόφασή του αυτή μάλλον δεν συνδυάζεται με τη στρατηγική του στις επενδύσεις. Δεν είναι πως θέλει να εμφανίσει έναν πιο ενεργό ρόλο μέσα από την προεδρία του ΠΑΟΚ.

 

Νομίζω πως έχει να κάνει με τις εκλογές της ΕΠΟ. Θέλει να περάσει το μήνυμα, θέλει να είναι εκεί όταν αυτές θα γίνουν. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει και μετά από αυτές, όμως σίγουρα η παρουσία του στην διαδικασία είναι σημαντική.

 

Γιατί είναι ο μοναδικός που αποδεδειγμένα δεν αναζητά την δική του διασφάλιση, αλλά του προϊόντος.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags