Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο τιμόνι του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος, πρώτο του μέλημα είναι να σώσει οικονομικά την παρτίδα για το "τριφύλλι".

Γιατί η κατάσταση στα ταμεία της ΠΑΕ δεν ήταν καθόλου καλή, με αποτέλεσμα η πρωτοβουλία από μέρους του να αποτρέψει τα χειρότερα...

Και η αλήθεια είναι πως τα έχει καταφέρει αρκετά καλά το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει ήδη έναν τίτλο και φέτος φαίνεται περισσότερο έτοιμος από ποτέ για να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια.

Παρόλα αυτά τις προηγούμενες ημέρες ένα ρεπορτάζ της Lige Sport για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές της ομάδας, έφερε μία κάποια... αναστάτωση!

Όχι στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αυτοί άλλωστε γνώριζαν πριν από εμάς για το συγκεκριμένο θέμα...

Αλλά όπως και να το κάνουμε δημιουργήθηκε θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς και, προφανώς, προκάλεσε μία κάποια ανησυχία.

Οι διαβεβαιώσεις για εξόφληση εντός του Οκτώβρη σαφώς και έγιναν δεκτές από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, με τον Σκύλο όμως να γράφει τώρα μία πληροφορία που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον:

Δεν ξέρουμε ποιον σκοπεύουν να πληρώσουν πρώτα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά καλό θα ήταν να αρχίσουν από τον λογαριασμό του Γουακάσο!

Ο οποίος αποτελεί επιλογή του Στραματσόνι και η αλήθεια είναι πως τον έχει δικαιώσει με την παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

Μόνο που ο Γουακάσο για να είναι συνεπής, θέλει να πληρώνεται στην ώρα του! Δεν είναι τυχαίο το παρασκηνιάκι που έχει κυκλοφορήσει για τη θητεία του στην Έλτσε, όταν αργούσε να φτάσει στις προπονήσεις και γενικά δημιουργούσε προβλήματα συμπεριφοράς, με την ομάδα του (που ήταν ασυνεπής οικονομικά) να τον καλεί σε εξηγήσεις...

Ξέρετε ποιες ήταν οι εξηγήσεις που έδωσε; "Είστε ασυνεπείς απέναντί μου οικονομικά; Είμαι και εγώ απέναντί σας αγωνιστικά", τους είπε πανω - κάτω και η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχαν και πολλά επιχειρήματα για να του αλλάξουν την άποψη...

Τελικά τον άφησαν ελεύθερο ακριβώς λόγω των πειθαρχικών του παραπατωμάτων, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη πορεία η καριέρα του στη συνέχεια.

Θα πει κάποιος: Μα καλά, υπάρχει φόβος να γίνει κάτι αντίστοιχο στον Παναθηναϊκό; Προφανώς όχι, είναι η απάντηση.

Η καθυστέρηση στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών είναι μικρή και, σε κάθε περίπτωση, μικρότερη από εκείνη που αντιμετώπισε στην Έλτσε...

Τέτοια περιστατικά όμως, που έφτασαν μέχρι να λύσει το συμβόλαιό του, δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, αλλά με τις αποδοχές του δεν σηκώνει και πολλά - πολλά!