Το μέλλον του Ράσμους Τελάντερ στον Παναθηναϊκό δεν φαντάζει ιδιαίτερα «λαμπρό», όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Οι Πράσινοι έχουν στηρίξει όσο… δεν πάει τον παίκτη από πέρυσι που αποκτήθηκε εξαιτίας των αλλεπάλληλων τραυματισμών του, ωστόσο φαίνεται πως η υπομονή τους εξαντλήθηκε τώρα που ο Δανός ένιωσε ξανά ενοχλήσεις μετρώντας ήδη πεντέμιση μήνες αγωνιστικές απραξίας!

Έτσι, στον Παναθηναϊκό λέγεται πως το επόμενο δίμηνο θα αποτελέσει κριτήριο για τον Δανό αμυντικό αφού αν δεν επανέλθει, είναι πολύ πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο!

Πάντως, ο ίδιος ο Τελάντερ δεν τα βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για το χρόνιο πρόβλημά του στο πέλμα ώστε να μην τελειώσει άδοξα η καριέρα του στο Τριφύλλι.

Για αυτόν τον λόγο ο 25χρονος στόπερ ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας άδεια ώστε να μεταβεί στη Δανία και να εξεταστεί από γιατρό της εμπιστοσύνης του, ειδικό στις παθήσεις του πέλματος. Το αίτημά του έγινε δεκτό και η επιστροφή του Δανού στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του, αλλά ο παίκτης είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει για να μην αφήσει έναν τραυματισμό να καταστρέψει τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως την καριέρα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή «βόμβα» από ΠΑΟΚ με πρώην άσο του Παναθηναϊκού!