Facebook Pixel Τα φαντάσματα, οι κολοτούμπες και η προσωρινή «συμμαχία»
| 2016-10-11 21:32:00

Τα φαντάσματα, οι κολοτούμπες και η προσωρινή «συμμαχία»

Τα φαντάσματα, οι κολοτούμπες και η προσωρινή «συμμαχία»

Δίκιο έχει ο Τζώρτζογλου, όπως έγραφα χθες, όταν προειδοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη να προσέχει τη «συμμαχία». Γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης

Δίκιο έχει ο Τζώρτζογλου, όπως έγραφα χθες, όταν προειδοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη να προσέχει τη «συμμαχία», διότι οι άλλοι «σύμμαχοι» (πρωτίστως εννοεί τον Μελισσανίδη) δεν έχουν το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές με τις δικές του. Δεν δικαιούται, όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου να μιλά για «φαντάσματα του παρελθόντος» (εννοώντας πρωτίστως πάλι τον Μελισσανίδη), διότι είναι και ο ίδιος ένα από αυτά τα φαντάσματα. Και, μάλιστα, είναι φάντασμα που ειδικεύεται στις κολοτούμπες. Το επιχείρημα περί φαντασμάτων ουσιαστικά αποτελεί τον φερετζέ της μεταστροφής του υπέρ των Γκιργκίτζηδων, ενώ μέχρι δήλωνε υποστηρικτής της αντιπολίτευσης, στις συγκεντρώσεις και τις ζυμώσεις της οποίας συμμετείχε φέτος ουκ ολίγες φορές. Για να ξέρουμε τι λέμε και να τα λέμε όλα.

Για να πάμε, όμως, στο παρακάτω, έχω την εντύπωση ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλάβει πολύ καλά ότι ουσιαστικά δεν υφίσταται καμία συμμαχία, ή, τέλος πάντων, ότι αυτή η συμμαχία δεν πρόκειται να λειτουργήσει αρμονικά την επόμενη μέρα, εφ’ όσον κερδηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ. Περιμένει, λοιπόν, να γίνουν οι εκλογές, να επικρατήσει η παράταξη Γραμμένου και το ενδιαφέρον θα είναι από εκεί και πέρα ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στους «εμένα με νοιάζει μόνο η ομάδα μου» Μελισσανίδη και Αλαφούζο.

Για την ώρα, περιμένουν άπαντες τις σημερινές αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου που θα εξετάσει την προσφυγή της παράταξης Γραμμένου και την προσφυγή του Βίκτορα Μητρόπουλου, που έχουν τον ίδιο στόχο: Να διορίσουν προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ για να διοργανώσει τις εκλογές αυτή η διοίκηση και όχι το υπόλειμμα της διοίκησης Γκιρτζίκη που υφίσταται αυτή τη στιγμή.

Αν το δικαστήριο απορρίψει και τις δύο προσφυγές, οι εκλογές θα διοργανωθούν από τα απολειφάδια. Αν δικαιώσει τη μία από τις δύο, θα αποδεχτεί και την προσωρινή διοίκηση που προτείνει ο δικαιωμένος (είτε ο Γραμμένος, είτε ο Μητρόπουλος). Μη με ρωτήσετε μόνο τι θα γίνει αν δικαιώσει και τις δύο προσφυγές, γιατί δεν ξέρω να σας απαντήσω ποιος θα πρωτοδιορίσει διοίκηση.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι να απορριφθεί η προσφυγή του Μητρόπουλου, ο οποίος ζητά να ακυρωθούν οι εκλογές, οπότε οι εκλογές θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα των προτεινόμενων από την αντιπολίτευση εάν δικαιωθεί η προσφυγή Γραμμένου.

Και στους προτεινόμενους υπάρχουν εκπρόσωποι και του ΠΑΟΚ και του Παναθηναικού και της ΑΕΚ. (Μάκης Γκαγκάτσης, Μάνος Μαυυροκουκουλάκης και Ευάγγελος Ασλανίδης,αντίστοιχα). Σ’ αυτό το επίπεδο, όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει όντως συνεργασία μεταξύ των τριών «μεγάλων», με δεδομένο ότι κοινός στόχος είναι η ανατροπή του καθεστώτος των Πιλάβιων, των Σαρρήδων και των Γκιργκίτζηδων.

Πού είναι ο Παππάς οέο;

Ετοιμαστείτε. Ερχεται η «βόμβα» μεθαύριο. Η ΚΕΔ επαναφέρει τον Παππά ως πρώτο διαιτητή σε αγώνα της Σούπερ Λίγκα. Σε ποιον αγώνα; Δεν ξέρω. Προβλέπω στο Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς. Κανένα από τα δύο «τσιράκια» δεν θα έχει αντίρρηση.

Πάντως, σίγουρα δεν θα παίξει στο ΠΑΟΚ – Ηρακλής. Για τον αγώνα της Τούμπας «παίζουν» τρεις διεθνείς. Ο Μάνταλος, ο Κύζας και ο Παπαπέτρου. Δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος.

Αριστα 10

-Μέσι ή Ρονάλντο;
-Μέσι, απαντά ο Κλάους.
-Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες ποτέ;
-Ο Σαλπιγγίδης, απαντά ο Κλάους.
Αριστα 10 του βάζω και στις δύο απαντήσεις και σε όποιον αρέσει.
Με την πρώτη δείχνει ότι ξέρει να ξεχωρίζει έναν αληθινό υπεράσο, τον κορυφαίο που ανέδειξε έως σήμερα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και με τη δεύτερη ότι ξέρει να αναγνωρίζει και τις ποδοσφαιρικές αξίες και τις ανθρώπινες προσωπικότητες στις οποίες πρέπει να δείχνει αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό...

Πηγή: Metrosport

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags