Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτοχαρακτηρίστηκε ως το νούμερο 1 του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, γεγονός που έδωσε και τον τίτλο της συνέντευξης, ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη Γιουβέντους, τον Ζοάο Μάριο και τον Φραντσέσκο Τότι.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:
Για τον Ιγκουαΐν και τη Γιουβέντους: «Σκοράρει πολύ, αλλά θα δούμε στο τέλος της σεζόν ποιος θα έχει τα περισσότερα γκολ. Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή, αλλά ελπίζω μόνο στη Serie A».
Για τον Φραντσέσκο Τότι: «Ο Τότι παραμένει ένας σπουδαίος παίκτης και αποδεικνύει στους νεότερους ότι η ηλικία δεν έχει σημασία. Μπορεί να παίξει άλλα 2-3 χρόνια».
Για τον Ζοάο Μάριο: «Ο Ζοάο Μάριο είναι σαν μπόνους. Θα δείτε τι μπορεί να προσφέρει στην Ίντερ. Μου είπε ότι προσαρμόζεται και μαθαίνει ιταλικά».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο