Facebook Pixel Κορυφαίο παρασκήνιο με Στραματσόνι και βασικό!
| 2016-10-16 12:30:00

Κορυφαίο παρασκήνιο με Στραματσόνι και βασικό!

Κορυφαίο παρασκήνιο με Στραματσόνι και βασικό!

Ποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προσπάθησε να δελεάσει ο Ιταλός τεχνικός, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Η αλήθεια είναι πως στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε και πολλούς υποστηρικτές ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

η ομάδα επί των ημερών του δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, δεν κατάφερε να αλλάξει, αν και σε αρκετά ματς παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο.

Η νέα αγωνιστική περίοδος, όμως, είναι διαφορετική, καθώς ο Ιταλός προπονητής ανάλαβε ουσιαστικά χρέη αγγλικού τύπου μάνατζερ στον Παναθηναϊκό και έφτιαξε την ομάδα όπως ακριβώς την ήθελε.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, μάλιστα, που όχι επέλεξε τον ποδοσφαιριστή που ήθελε να έρθει στην ομάδα, αλλά συμμετείχε και στις επαφές για την απόκτησή του.

Κάπως έτσι άρχισε γενικότερα να εμπλέκεται σε θέματα συμβολαίων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνο του Κουτρουμπή!

Που μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας άσος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, μέχρι το 2019...

Κι εδώ είναι που έρχεται το παρασκήνιο: Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στην πιάτσα, ο Στραματσόνι έταξε στον Κουτρουμπή ότι μπορεί στο τέλος του πρωταθλήματος να του βρει ομάδα στην Ιταλία! Σαν δέλεαρ για να υπογράψει νέα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό...

Φυσικά δεν είναι δουλειά του Ιταλού προπονητή να κάνει τον μάνατζερ σε κάθε ποδοσφαιριστή, απλώς αυτό που είπε στον Έλληνα άσο είναι πως θα πει μία καλή κουβέντα στην πατρίδα του... Ακόμα και χωρίς να τον ρωτήσουν!

Γιατί ο Στραματσόνι έχει πολύ καλό όνομα στην Ιταλόα, ως ανερχόμενος νέος προπονητής και προφανώς η άποψή του μετράει.

Για αυτό και όποιον ποδοσφαιριστή έβαλε φέτος στο μάτι από το ιταλικό πρωτάθλημα (Ιμπάρμπο, Εμποκού), τον έφερε σχετικά εύκολα στον Παναθηναϊκό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags