Facebook Pixel Θα βρει μπροστά του, τις αδυναμίες του
| 2016-10-17 19:35:00

Θα βρει μπροστά του, τις αδυναμίες του

Θα βρει μπροστά του, τις αδυναμίες του

Ο Σταύρος Κόλκας αρθρογραφεί στη «Μ» για την ανακούφιση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ με τη νίκη επί του Ηρακλή ειδικά μετά τις δύο «λευκές» ισοπαλίες

Σίγουρα υπάρχει ανακούφιση στον ΠΑΟΚ με τη νίκη επί του Ηρακλή, ειδικά μετά από τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με Ξάνθη και Βέροια. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν να μην κλειδώνει αυτά τα παιχνίδια και να δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο, παρ’ ότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι προφανές. Από τη μία πλευρά, ευθύνονται τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Οι περισσότεροι δεν έχουν καλά ποσοστά στην επίθεση, αλλά ακόμη και ο Κλάους που έχει, χθες δεν κατάφερε να σκοράρει σε μοναδικές ευκαιρίες. Υπάρχει θέμα και με τους μέσους, οι οποίοι είχαν αρκετά κενά διαστήματα. Κάνιας και Σάκχοφ ήταν για μεγάλο διάστημα του αγώνα εκτός αγώνα και δε βοήθησαν. Είδαμε έναν Μπίσεβσαρ που ήταν πολύ καλός στο δημιουργικό τομέα. Από αυτόν βγήκαν οι φάσεις της ομάδας και είναι «μάνα» για αυτά τα παιχνίδια.

Βγήκε η συνεργασία με τον Ροντρίγκεζ, ο οποίος σκόραρε και έτσι ήρθε η νίκη. Βέβαια φάνηκε πως ακόμη και από αυτόν τον Ηρακλή που είχε πολλά προβλήματα και έπαιζε με δέκα, θα μπορούσε να έχει σημαντικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ. Αυτό δείχνει έλλειμμα προσωπικότητας και είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να λύσει κάποια πράγματα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλιώς θα βρει μπροστά του τις αδυναμίες του. Μία δύο ποιοτικές προσθήκες θα τον κάνουν πιο αποτελεσματικό. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με ταξίδι ταλαιπωρίας για τα οποία το πρώτιστο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τα χάσει. Η νίκη στο Λίμπερετς του έδωσε τη άνεση για δύο αποτελέσματα με την Καραμπάγκ, ενώ και στο Καραϊσκάκη πρέπει να το διαχειριστεί πιο έξυπνα και να είναι πιο αποτελεσματικός. Ανούσιες οι διαμαρτυρίες του Ηρακλή για τη διαιτησία.

Ο Σαραμαντάς έβρισε την Κουρομπύλια, ενώ ο Κίτσιου παρ’ ότι έχασε τον Κυριακίδη φάνηκε πως δεν τον βρίσκει. Ίσως υπάρχει μόνο η φάση με το χέρι του Σάκχοφ έξω από την περιοχή, όμως και από την άλλη πλευρά υπάρχει η φάση που ανακόπτεται άδικα με οφσάιντ ο Σάκχοφ.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags