Facebook Pixel Βούλωσε στόματα στο... Κομίνη της Λάρισας
| 2016-10-17 22:49:00

Βούλωσε στόματα στο... Κομίνη της Λάρισας

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βούλωσε στόματα στο... Κομίνη της Λάρισας

Ο Sportdog αναλύει τί μας έφτιαξε και τί μας χάλασε στην αναμέτρηση Λάρισα-ΑΕΚ.
 

Μας έφτιαξε

Το πρώτο γκολ του Πλατέλλα. Επιτέλους είδαμε έναν παίκτη να δοκιμάζει σουτ εκτός περιοχής σε αντεπίθεση, αντί να προσπαθεί να ντριμπλαρει όλη την άμυνα και να μπει μόνος του στο τέρμα. Ακόμα περισσότερο μας άρεσε ο πανηγυρισμός του “κοντού” μετά το τέρμα που σημείωσε. Βούλωσε στόματα και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα, με το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Καλό θα ήταν να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Με αυτό το παιδί δεν έχει ασχοληθεί κανένας στην ΑΕΚ, για να εξελιχθεί (όπως και με άλλους, πχ Μπακάκης).

Η απόκρουση του Ανέστη στο 10'. Ο ψηλός πέταξε στο δεξί παραθυράκι του για να αποκρούσει την κεφαλιά του Ναζλίδη. Είναι ξεκάθαρο, ότι δεν τον τύφλωσαν τα φώτα του γηπέδου, όπως ο ήλιος τον Στιλ στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη. Ένα τέταρτο αργότερα έκανε γκάφα σε έξοδο, ύστερα από γέμισμα σε εκτέλεση φάουλ. Ευτυχώς δεν έφαγε γκολ για να με γλεντήσετε στα σχόλια από κάτω. Για να τα λέμε όλα όμως, ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ευθύνη στο γκολ του Ναζλίδη. Αυτές τις φάσεις, μέσα στην μικρή περιοχή πρέπει να της καθαρίζεις...

Η παρουσία του Αραβίδη. Απέδειξε πόσο έλειπε από την ΑΕΚ η μαχητικότητά του, ειδικά σε έδρες όπως της Λάρισας. Αν έπαιζε στο Καραϊσκάκη ίσως η εικόνα της ομάδας του να ήταν διαφορετική.
Η εμφάνιση του Ναζλίδη. Ο επιθετικός της Λάρισας ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και πέτυχε το γκολ της μείωσης. Προσωπικά πιστεύω, ότι είναι από τους φορ που θα μπορούσαν να παίξουν σε μεγαλύτερους συλλόγους. Διαθέτει εμπειρία και το εύκολο γκολ.

Οι δηλώσεις του Κετσπάγια: Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε για καρδιά, κάτι που έλειπε στο Καραϊσκάκη. Έστω και αργά φαίνεται, ότι προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα και να χτίσει σχέσεις με τους παίκτες του.

Μας χάλασε

Ο κακός αγωνιστικός χώρος. Είναι αμαρτία, ένα από τα περισσότερο σύγχρονα γήπεδα της χώρας να έχει τόσο χάλια χορτάρι. Η συντήρηση που γίνεται στο AEL FC ARENA είναι κάκιστη. Ούτε οι γραμμές δεν είχαν σχεδιαστεί σωστά, αφού η σέντρα ήταν στραβή. Όχι τίποτα άλλο, με τέτοια άσχημη εικόνα που είχε το γήπεδο, δικαιώνεται και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε αποκαλέσει την έδρα της ΑΕΛ χιουμοριστικά ως... Μαντριγάλ.

Η αντίδραση του Γκάλο στο γκολ του Ναζλίδη. Δεν εννοείται αμυντικός να παίζει με πλάτη στην μπάλα. Ο Βραζιλιάνος ούτε είδε τη σέντρα, αλλά είχε στο νου να μη χάσει τον Ντοντό, ο οποίος εν τέλει πήρε την ασίστ...

Η δυστοκία της ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε πάμπολλες ευκαιρίες δεν είχε όμως ψυχραιμία στην τελική μεταβίβαση και στην ολοκλήρωση των φάσεων. Ουσιαστικά η ΑΕΚ ήταν παραγωγικότερη με Χριστοδουλόπουλο-Πλατέλλα στα εξτρέμ και Αραβίδη στην κορυφή παρά με Αλμέιδα στην επίθεση.

Η άμυνα της Λάρισας: Τραγικά αμυντικά λάθη από ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Ειδικά στο δεύτερο γκολ του Πλατέλλα... Η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει περισσότερα τέρματα, αλλά όπως προαναφέραμε έχει δυστοκία.

Οι κάρτες του Κομίνη. Ο τύπος μοίραζε ασυστόλως κάρτες και σε ένα σημείο εκνεύρισε πολύ τον κόσμο με τα σφυρίγματά του. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφηνε να παιχτεί καθόλου μπάλα σε σημείο να πλήττεται ο ρυθμός του αγώνα, κάτι που επηρέασε πρωτίστως τη Λάρισα, καθότι έτρεχε για την ισοφάριση.

Η αποβολή του Λάζαρου. Δεν είναι δυνατόν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να τσακώνεται με συνάδελφό του. Πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται μετά τη λήξη του αγώνα. Τί πήγε να κάνει και να πει ο Χριστοδουλόπουλος στον Γιοβάνοβιτς ακόμα απορώ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags