Facebook Pixel Το κρυφό όπλο του Σαββίδη για να πάρει τη χορηγία του πρωταθλήματος!
| 2016-10-20 19:52:00

Το κρυφό όπλο του Σαββίδη για να πάρει τη χορηγία του πρωταθλήματος!

 Το κρυφό όπλο του Σαββίδη για να πάρει τη χορηγία του πρωταθλήματος!

Αποφασισμένος ο Ιβάν να «νικήσει» τους Μαρινάκη και Μελισσανίδη στη… μάχη για την κεντρική χορηγία της Σούπερ Λιγκ. Διαβάστε τι τους ετοίμασε.

Στην… τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το πρώτο φαβορί, καθώς σήμερα αποκάλυψε και το «κρυφό χαρτί» του.

Συγκεκριμένα, με δεύτερη επιστολή της προς τον συνεταιρισμό, η Dimera Media ξεκαθαρίζει πως προσφέρει τα 5 εκατ. ευρώ ανεξάρτητα από την αποδοχή ή όχι μίας ή και περισσότερων εκ των 43 χορηγικών παροχών που έχει ζητήσει στο πλαίσιο της προσφοράς της!

Έτσι λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης και προσφέρει περισσότερα χρήματα από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ΟΠΑΠ και …ξεπερνάει ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο, στο οποίο έχουν κολλήσει οι άλλοι δύο. Για να το καταλάβετε, η Dimera Media αναφέρει στην επιστολή της, πως η προσφορά των 5 εκατομμυρίων ευρώ θα εξακολουθήσει να ισχύει, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραλειφθούν κάποιοι όροι της λόγω Forthnet ή αν εμφανιστούν ομάδες που δεν εγκρίνουν ορισμένες εκ των χορηγικών παροχών που ζητούνται.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags