Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι:
«Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο με την ομάδα στην οποία άρχισα το ποδόσφαιρο και με ανέδειξε, όχι όμως και με το αποτέλεσμα. Σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κάτι μας έλειπε, στην τελική πάσα, στην τελική προσπάθεια. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί».
Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από εκείνον: «Μόνο δουλειά και σκληρή προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου έδωσαν ευκαιρίες όλα αυτά τα χρόνια και τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σήμερα με την πρώτη ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά από εδώ και πέρα».
Για το αν οι χαμένες ευκαιρίες είναι περισσότερο ψυχολογικό πρόβλημα: «Όχι δεν θεωρώ ότι είναι αυτό. Η ψυχολογία μας είναι καλή, ο προπονητής μας βοηθάει σε αυτό, μας μιλάει συνέχεια, μας ενθαρρύνει να παίζουμε δυνατά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Πιστεύω πως την Κυριακή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι, θα βρούμε τα γκολ και θα πάρουμε τη νίκη».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο