Μπορεί να χρειάστηκε να λείψει κάποιες ημέρες από τον Ρέντη, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν. Αρκετοί ερυθρόλευκοι τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο ή ακόμα και μέσω social media για να μάθουν τα νέα του. «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε. Θα γυρίσω άμεσα», φέρεται να απάντησε ο Γκονσάλο Πασιένσια. Στο μεταξύ ως προς τις εξετάσεις του - όπως προκύπτει από πηγές από την Πορτογαλία - το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις ένιωσε ενοχλήσεις και έντονη δυσφορία στο στήθος του και είχε και λιποθυμικό επεισόδιο. Πρώτα του έγιναν εξετάσεις στην Ελλάδα και μετά στην Πορτογαλία.

Όπως γράψαμε πάντως και χθες δεν έχει βρεθεί κάτι το σοβαρό. Ευτυχώς για τον νεαρό παίκτη. Ωστόσο μετά και τις εξετάσεις του στην Ιβηρική πρόκειται να συνεχίσει τα τεστ και να δει και τον καρδιολόγο, που τον παρακολουθούσε καιρό πριν και ξέρει ακριβώς το πρόβλημά του. Όλα αυτά μέσω ενεργειών των Πειραιωτών που ενημέρωσαν και τάχιστα την Πόρτο. Μάλιστα προκύπτει και το εξής στοιχείο: ο παίκτης στην πρώτη του χρονική περίοδο στην Ελλάδα ήταν υπό παρακολούθηση επειδή... κουβαλούσε αυτό του το πρόβλημα. Το πρώτο του χρονικά... κρούσμα είχε εντοπιστεί σε ένα διάστημα που έπαιζε και στις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας. Εν έτει 2013 είχε μείνει εκτός από το Παγκόσμιο Νέων για τον λόγο αυτό.
Εκτός των άλλων οι Πορτογάλοι μετά από αυτό το συμβάν αμφιβάλλουν έντονα για το εάν θα τελειώσει την χρονιά στον Ολυμπιακό ο παίκτης. Και αυτό διότι στο Λιμάνι δεν μπορεί να είναι βέβαιοι ως προς την συνέχεια παρότι όλα τα δείγματα γραφής από τις εξετάσεις είναι θετικά δεν προκύπτει κάτι σοβαρό για τον Πασιένσια.

Πηγή: gazzetta.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr