Facebook Pixel «Τρελάθηκε» ο Μπέντο με τον Μάριν!
| 2016-10-28 20:18:00

«Τρελάθηκε» ο Μπέντο με τον Μάριν!

«Τρελάθηκε» ο Μπέντο με τον Μάριν!

Για όσους ξέρουν καλά πράγματα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, ήταν σίγουρο πως ο Πορτογάλος δεν θα είχε στην αποστολή τον Γερμανό άσο για το ματς με τον Ατρόμητο.
 

Ο Μάρκο Μάριν έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, καθώς ο Πάουλο Μπέντο παρότι τον ξεκίνησε βασικό στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Γερμανός άσος μπορεί να πίστευε πως μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς, η… τιμωρία του θα είχε τελειώσει, ωστόσο ο Μπέντο είχε αντίθετη άποψη και τον «έκοψε» από την αποστολή, στην οποία υπάρχουν παίκτες όπως οι Μπουχαλάκης – Πάρντο – Ρομαό, που επίσης πήραν την ευκαιρία τους κόντρα στον Πλατανιά.

Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά. Οι τρεις συγκεκριμένοι αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά το παιχνίδι της Τετάρτης, ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους και ανταμοίφθηκαν από τον προπονητή τους. Αντίθετα, ο Μάριν δεν έπεισε πως …έχει πάρει το μήνυμα, καθώς και πάλι ήταν φανερό πως έκανε αγγαρεία.

Αυτό ήταν και το μεγάλο παράπονο του κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος πίστευε πως με την επιστροφή του στην 11αδα, ο Γερμανός θα έμπαινε ορεξάτος και θα προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις. Ωστόσο, αντί να δει έναν παίκτη αποφασισμένο να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα, είδε έναν ποδοσφαιριστή φανερά …ξενερωμένο, γεγονός που τον εκνεύρισε πάρα πολύ.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά πλέον τον Μπέντο στου Ρέντη, ήταν σίγουροι από το βράδυ της Τετάρτης ότι δεν είχε καμία πιθανότητητα ο Μάριν να είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου. Ο Πορτογάλος προπονητής σε θέματα συμπεριφοράς, είναι πολύ αυστηρός και δεν …χαρίζεται σε κανέναν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags