Πολλά γράφτηκαν σήμερα στα πορτογαλικά ΜΜΕ περί αποχώρησης του Ανδρέα Σάμαρη τον Ιανουάριο από την Μπενφίκα για ομάδα που φοράει... πράσινα και τριφύλλι, αναφερόμενοι φυσικά στη Σέλτικ!

Δεν είναι μυστικό πως ο 27χρονος μέσος είναι υπό παραχώρηση από τους "αετούς", από το καλοκαίρι κιόλας, με την τιμή να κυμαίνεται από τα 5,5 ως τα 7,5 εκ.ευρώ, όμως το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό και ο Sportdog γνωρίζει τα πώς και τα γιατί!

Πρώτον, λοιπόν, ο Σάμαρης για δικούς του λόγους δεν "καίγεται" να φύγει από τους Λουζιτανούς, έστω και αν δεν παίζει βασικός.

Δεύτερον κι επίσης σημαντικό, ο διεθνής μέσος, αν πάρει απόφαση να αποχωρήσει από το "Ντα Λουζ", δεν θα πάει... όπου κι όπου!

Για την ακρίβεια, το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Σέλτικ είχε πρόταση ύψους 5,5 εκ.ευρώ από τη νεοφώτιστη στην Premier League Μίντλεσμπρο, αλλά ο παίκτης δεν... ψήθηκε να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία.

Κάτι ανάλογο λοιπόν συνέβη και με την πρόταση των μόνιμων πρωταθλητών Σκωτίας, οι οποίοι εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" από τον Σάμαρη, καθώς δεν θεωρεί τη Σέλτικ ομάδα επιπέδου του.

Το σήριαλ πάντως δεν έχει τελειώσει ακόμα... Οψόμεθα