Facebook Pixel Να γιατί δεν παίζει Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ! Τι τρέχει με Ίβιτς και ...Μπίσεσβαρ!
| 2016-11-03 21:17:00

Να γιατί δεν παίζει Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ! Τι τρέχει με Ίβιτς και ...Μπίσεσβαρ!

Να γιατί δεν παίζει Έλληνας άσος στον ΠΑΟΚ! Τι τρέχει με Ίβιτς και ...Μπίσεσβαρ!

Οι Θεσσαλονικείς κοντεύουν να τον... ξεχάσουν, ωστόσο ο διεθνής άσος είναι ακόμα εκεί περιμένοντας τις ευκαιρίες του. Γιατί δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ίβιτς;

Οι επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του φετινού ΠΑΟΚ δείχνουν ότι ο Σέρβος δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του για τις συγκεκριμένες θέσεις. Ειδικά αυτή του επιτελικού χαφ δείχνει να… βασανίζει αρκετά τον τεχνικό του Δικεφάλου καθώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αποκτήθηκε για να παίξει τον ρόλο του συνδετικού μέσου μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης παρουσιάζει μόνο εκλάμψεις στο παιχνίδι του χωρίς να επιδεικνύει ιδιαίτερη σταθερότητα. Ως εκ τούτου, ο Ίβιτς πολύ συχνά αφήνει στον πάγκο του Ολλανδό, αλλά αντί στη θέση του να παρατάξει ένα άλλο «δεκάρι», προτιμά να βάζει έναν ακόμα κεντρικό μέσο αλλάζοντας το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν αγωνίζεται ο παίκτης που στα χαρτιά αποτελεί τον αναπληρωματικό του Μπίσεσβαρ, ο Δημήτρης Πέλκας. Ο νεαρός μέσος έκανε αρκετά καλά παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας πέρυσι, κλήθηκε μέχρι και στην Εθνική, ωστόσο φέτος οι φίλαθλοι κοντεύουν να… ξεχάσουν την ύπαρξή του!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο διεθνής μέσος δεν παίζει και αυτός δεν είναι άλλος από το ότι δεν έχει επανέλθει πλήρως από την μυική κάκωση που υπέστη πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, συνεπώς δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης με αποτέλεσμα να κοπεί από την αποστολή για το παιχνίδι με την Κάραμπακ.

Πάντως, θυμίζουμε ότι ο Πέλκας δεν είχε θέση βασικού σε κανένα σημείο της σεζόν μέχρι στιγμής, ακόμα και πριν τον τραυματισμό του. Και αυτό γιατί ο Μπίσεσβαρ μπορεί να έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του, αλλά όταν ο Έλληνας παίκτης αγωνίστηκε δεν έδειξε σε καμια περίπτωση καλύτερος του Ολλανδού.

Παρ' όλα αυτά, ο Ίβιτς δεν έχει επ’ ουδενί ξεγράψει τον 23χρονο παίκτη. Αντιθέτως, μόλις επιστρέψει πλήρως, θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Σέρβο τεχνικό. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί απευθείας ως βασικός αφού ο 39χρονος προπονητής θεωρεί ότι ο ταλαντούχος μέσος θέλει ακόμα πολλή δουλειά στην τελική προσπάθεια, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags