Facebook Pixel Ρε πώς τα φέρνει η ζωή... Νερό στο όνομα του Σίλβα πίνουν στο Ρέντη!
| 2016-11-04 23:25:00

Ρε πώς τα φέρνει η ζωή... Νερό στο όνομα του Σίλβα πίνουν στο Ρέντη!

Ρε πώς τα φέρνει η ζωή... Νερό στο όνομα του Σίλβα πίνουν στο Ρέντη!

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να έφυγε ξαφνικά το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ωστόσο άφησε στο Λιμάνι βαριά παρακαταθήκη που σε κάθε ματς κάνει... απόσβεση!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα της Αστάνα, παρά τις πολλές αλλαγές του Πάουλο Μπέντο, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει μάλιστα και του μεγάλου ματς με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Βλέποντας κανείς τα τελευταία ματς των Ερυθρόλευκων θα παρατηρήσει πως ο παίκτης που κάνει την διαφορά και που κανείς δεν περίμενε, είναι η... παρακαταθήκη που άφησε ο Μάρκο Σίλβα φεύγοντας από τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έχει αναδειχθεί σε λίρα 100 για τους Πειραιώτες και που με τις εμφανίσεις του έχει ξετρελάνει τους πάντες στο Ρέντη.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Σεμπά, ο οποίος ήρθε πέρυσι στον Ολυμπιακό ως εισήγηση του κόουτς Σίλβα και παρά τις πρώτες μουρμούρες, έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα προς το πρόσωπό του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Μπέντο, όσο και του κόσμου.

Μπορεί να πει κανείς ότι ανάμεσα σε τόσους που έφερε στο Λιμάνι ο Μάρκο Σίλβα (βλέπε Ερνάνι, Πάρντο), ο Σεμπά ήρθε ως η λιγότερη ποιοτική επιλογή, αλλά αποδείχθηκε η πιο ουσιαστική.

Και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός παίζει ακατάπαυστα είτε με τον Σίλβα, είτε με τον Βίκτορ, είτε τώρα με τον Μπέντο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Σεμπά μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και πιστός στρατιώτης της ομάδας, αφού είναι παντού και πάντα εκεί, στην πρώτη γραμμή και έχει λυτρώσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό με τα γκολ του, όπως το χθεσινό απέναντι στην Αστάνα στο Καζακστάν, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην Ευρώπη.

Και φυσικά αποτελεί μια φθηνή επιλογή που αποδεικνύει πως ακόμα και με λίγα χρήματα μπορούν να βρεθούν... λαβράκια! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags