Facebook Pixel Ξύλo στα αποδυτήρια του Άρη! Τι φώναζε ο Τζιμπούρ - Ποιος κόουτς περιμένει την απόλυση Αναστό
| 2016-11-06 19:38:00

Ξύλo στα αποδυτήρια του Άρη! Τι φώναζε ο Τζιμπούρ - Ποιος κόουτς περιμένει την απόλυση Αναστό

Ξύλo στα αποδυτήρια του Άρη! Τι φώναζε ο Τζιμπούρ - Ποιος κόουτς περιμένει την απόλυση Αναστό

Μπούκαραν μέσα οι οπαδοί και είχαμε τρελά σκηνικά. Έπεσαν ξανά μπουνιές και με Καρυπίδη, τι φώναζε ο Τζιμπούρ. Το πρώτο όνομα για αντι-Αναστόπουλος!

Σε κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Άρης, καθώς μετά την δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και το 1-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Αιγινιάκο, ακολούθησαν απίστευτα σκηνικά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.

Σε προηγούμενο θέμα σας γράψαμε για το ξύλο του Ραφίκ Τζιμπούρ με οπαδό (δείτε ΕΔΩ και φωτογραφίες!), ωστόσο τα ευτράπελα συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια. Με το σφύριγμα της λήξης έτρεξε στα αποδυτήρια ο Θόδωρος Καρυπίδης για να τα… χώσει στους παίκτες, όμως το ίδιο έγινε και με κάποιους οπαδούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, περίπου 20 άτομα μπούκαραν μέσα στα αποδυτήρια για να «κράξουν» την ομάδα και να ζητήσουν τον λόγο για το νέο κάζο, όμως η κατάσταση πολύ γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Υπήρξαν νέα σοβαρά επεισόδια, ενώ ένας εκ των οπαδών πιάστηκε στα χέρια με τον Καρυπίδη!

Τα επεισόδια ήταν σοβαρά και ξέφυγαν, με παίκτες και οπαδούς να… ρίχνουν μπουνιές μεταξύ τους. Όπως ήταν λογικό, η εικόνα αυτή δεν άρεσε σε κανέναν, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ φώναζε πως δεν ξαναπαίζει με την φανέλα του Άρη.

Πάντως, η νέα γκέλα των Κίτρινων έχει κάνει εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας, καθώς ήδη κυκλοφόρησε ένα σενάριο για τον διάδοχό του. Αυτός είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις και το κάλεσμα από την διοίκηση…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags