Facebook Pixel Ιταλοί και Τούρκοι για παίκτη του Πανιωνίου!
| 2016-11-07 20:35:00

Ιταλοί και Τούρκοι για παίκτη του Πανιωνίου!

Ιταλοί και Τούρκοι για παίκτη του Πανιωνίου!

Το συμβόλαιο βασικού πάικτη των Κυανέρυθρων φτάνει στο τέλος του και πολλές ομάδες από το εξωτερικό φέρονται να τον "τσεκάρουν"!

Η ποιότητα του Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι γνωστή σε οποιονδήποτε παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ιρανός είναι από τους κορυφαίους επιθετικούς στη χώρα μας, η περυσινή του χρονιά ήταν φοβερή και φέτος εμφανίζεται ακόμα καλύτερος. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν είναι λίγοι οι μεταγραφικοί «μνηστήρες» για τον παίκτη.

Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται έντονα για τον διεθνή φορ, ωστόσο υπάρχουν και υποψήφιοι αγοραστές από το εξωτερικό. Άλλωστε, στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν ουκ ολίγοι σκάουτς από ιταλικές και τουρκικές ομάδες στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για να παρακολουθήσουν τον Ιρανό και αυτός όχι μόνο έκανε σπουδαία εμφάνιση, αλλά σκόραρε κιόλας!

Οι άνθρωποι των Κυανέρυθρων, λοιπόν, δεν θέλουν να χάσουν ένα σημαντικό περουσιακό στοιχείο τσάμπα και κινούν τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Ανσαριφάρντ. Για αυτό τον λόγο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη για να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις.

Πάντως, στον Πανιώνιο υποστηρίζουν πως τα έχουν βρει σε όλα με τον διεθνή Ιρανό για την υπογραφή νέου συμβολαίου με βελτιωμένες αποδοχές, αλλά και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε να επωφεληθούν και οι δυο πλευρές σε περίπτωση που έρθει μια ικανοποιητική πρόταση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags