Facebook Pixel Τι έκανε ο Στραματσόνι και "τρέλανε" τον Αλαφούζο μετά την 3άρα - Τι του ζήτησε, τι θα γίνει μετά την ΑΕΚ
| 2016-11-07 22:30:00

Τι έκανε ο Στραματσόνι και "τρέλανε" τον Αλαφούζο μετά την 3άρα - Τι του ζήτησε, τι θα γίνει μετά την ΑΕΚ

Τι έκανε ο Στραματσόνι και "τρέλανε" τον Αλαφούζο μετά την 3άρα - Τι του ζήτησε, τι θα γίνει μετά την ΑΕΚ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο SportDog για την συνάντηση κορυφής στο Τριφύλλι. Τι πρέπει να κάνει ο Ιταλός για να μείνει και γιατί ξεκίνησε… πολύ στραβά μετά τον Ολυμπιακό.

Η επομένη του ντέρμπι του Φαλήρου βρίσκει τον Παναθηναϊκό να μαζεύει τα κομμάτια του από τη συντριβή (0-3) και την μεγάλη πιθανότητα να χαθεί ακόμα μια χρονιά από τον Νοέμβρη. Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι κατέληξε στην παραμονή του Ιταλού, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…

Και αυτό γιατί μπορεί ο «Στράμα» να κράτησε τη θέση του προσωρινά, αλλά στην ουσία του έχει δοθεί ένα τελεσίγραφο που πως δεν έχει άλλες ευκαιρίες και η επόμενη «στραβή» θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε η άμεση απαίτηση του προέδρου για «πειθαρχία, αποτελέσματα τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη» βάζουν τεράστια πίεση στην πλάτη του Ιταλού που φαίνεται πως παίζει το… κεφάλι του σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα.

Επίσης, η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την παραμονή του Στραματσόνι δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Και αυτό γιατί σε όλο το κείμενο δεν θα βρει κανείς πουθενά τη λέξη «στήριξη», γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν πιστεύουν στον Ιταλό, απλά τον κρατούν μέχρι… να τον διώξουν!

Το πρόβλημά, τους, μάλιστα δεν έγκειται μόνο στα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και στην απάθεια με την οποία αυτά αντιμετωπίζονται από το τεχνικό τιμ. Χαρακτηριστικά, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το ντέρμπι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε προγραμματίσει διήμερο ρεπό για την ομάδα. Αυτό που… τρέλανε τη διοίκηση ήταν πως μετά την ηχηρή ήττα, το ρεπό δεν άλλαξε! Αντίθετα, ο Στραματσόνι το διατήρησε και μάλιστα προγραμμάτισε την προπόνηση της Τετάρτης για το απόγευμα, ώστε να περάσει περισσότερες ώρες στην πατρίδα του, όπου είχε κανονίσει να πάει.

Η περίπτωσή του έχει αρχίσει να θυμίζει έντονα αυτή του προκατόχου του, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του για αρκετό καιρό απολαμβάνοντας περισσότερο ένα είδος ανοχής παρά στήριξη!

Πλέον, η… κλεψύδρα του Στραματσόνι αδειάζει επικίνδυνα καθώς η παραμονή του έχει ημερομηνία λήξης. Αυτή είναι η 20ή Νοέμβρη, ημέρα που ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Αν δεν έρθει η νίκη σε αυτό το παιχνίδι, τότε ο Ιταλός θα πει και επίσημα «αντίο» καθώς το… γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά εξαιτίας των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με αποκορύφωμα το χθεσινό ντέρμπι.

Άλλωστε, σας είχαμε γράψει εξ’ αρχής για την κρισιμότητα του Νοεμβρίου για την πορεία του Παναθηναϊκού στη σεζόν γενικά και του Στραματσόνι ειδικά. Οι δυσκολότερες αναμετρήσεις της χρονιάς έρχονται αυτόν τον μήνα και τα αποτελέσματα θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις. Ο «Στράμα» ψάχνει ένα… θαύμα για να κρατήσει τη θέση του αφού δεν αρκεί να πάρει μόνο το ματς με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην έδρα του Άγιαξ, έχει παιχνίδια με Πανιώνιο, Θέλτα, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στις αρχές Δεκεμβρίου! Συνεπώς, με βάση την εικόνα που παρουσιάζει το Τριφύλλι, θεωρείται απίθανο ο Ιταλός να πετύχει το σερί νικών που του ζητήθηκε σε τόσα συνεχόμενα δύσκολα ματς και -εκτός απροόπτου- θα… χαιρετίσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για "Στράμα" – Δεν μπορεί τίτλο ο ΠΑΟ – Αυτός να είναι ο διάδοχος»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags