Facebook Pixel Δημοσίευμα που εκθέτει μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού!
| 2016-11-09 09:30:00

Δημοσίευμα που εκθέτει μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Δημοσίευμα που εκθέτει μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στην 18άδα της ομάδας, αλλά από την άλλη πλευρά βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Νοεμβρίου!

Αν και ξεκίνησαν σχεδόν μαζί, με παρόμοιες «τεχνικές προδιαγραφές» και πολλά κοινά χαρακτηριστικά, η καριέρα τους έχει πλέον μεγάλες διαφορές…

Ο λόγος για τους Μάρκο Μάριν και Μεσούτ Οζίλ, οι οποίοι εκτός από συμπατριώτες και σχεδόν συνομήλικοι (είναι πέντε μήνες μικρότερος ο άσος του Ολυμπιακού), υπήρξαν και συμπαίκτες για μία σεζόν (2009-’10) στη Βέρντερ. Ωστόσο, ο ένας «βγάζει μάτια» τώρα στην Αρσεναλ και είναι βασικός στην εθνική Γερμανίας, ενώ ο «Γερμανός Μέσι» δεν μπορεί να βρει χώρο στη 18άδα του Ολυμπιακού.

Πάντως, σε δηλώσεις του στο goal.com για το «φαινόμενο Οζίλ», ο Μάριν δεν δίστασε να υπογραμμίσει ότι «είναι ο καλύτερος του κόσμου στη θέση που αγωνίζεται και σίγουρα, μέσα στους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Αν η Αρσεναλ θέλει να κατακτήσει τίτλους, χρειάζεται οπωσδήποτε τον Μεσούτ και νομίζω ότι η συνεργασία αυτή βρίσκεται στο σωστό δρόμο»!

Ο Μάρκο Μάριν είχε την... τιμητική του χθες. Εκτός του goal.com, στον Γερμανό μεσοεπιθετικό αναφέρθηκε με δημοσίευμά του και το «61saat.com» στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι τελικά για τον Μάριν το πρόβλημα δεν ήταν η Τράμπζονσπορ.

«Μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δείχνοντας ότι στην Τραμπζονσπόρ δεν είχαν κάνει λάθος με την περίπτωσή του. Εκείνος πίστευε ότι αυτό συνέβαινε, αλλά έπεσε στην παγίδα», έγραψαν οι γείτονες, υπογραμμίζοντας ότι έχει πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags