Facebook Pixel Σενάριο τρόμου για το ματς της Εθνικής - Συναγερμός για τους Βόσνιους εξτρεμιστές που έρχονται
| 2016-11-12 19:06:00

Σενάριο τρόμου για το ματς της Εθνικής - Συναγερμός για τους Βόσνιους εξτρεμιστές που έρχονται

Σενάριο τρόμου για το ματς της Εθνικής - Συναγερμός για τους Βόσνιους εξτρεμιστές που έρχονται

'Εντονη ανησυχία υπάρχει για το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βοσνία στο Φάληρο και ήδη έχουν "σκάσει" σενάρια που τρομάζουν. Διαβάστε τι φοβούνται οι Αρχές!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι αύριο (13/11) το γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα, στις έξεδρες του φαληρικού γηπέδου θα βρεθούν και 900 οπαδοί της Βοσνίας, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην ελληνική αστυνομία.

Κι αυτό γιατί, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν έντονα εθνικιστικά φαινόμενα, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα οπαδών που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα είναι από τις πιο φανατικές στην Βοσνία και πολύ συχνά δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα, ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα είτε εντός είτε εκτός του γηπέδου, γεγονός που έχει πυροδοτήσει ουκ ολίγες διακοπές στο παρελθόν σε παιχνίδια της εθνικής Ανδρών.

Επιπροσθέτως, σε αρκετές ιστοσελίδες της Βοσνίας γίνεται λόγος για το παιχνίδι με την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2012, όταν είχε καεί μία σημαία της πρώτης μέσα στο Καραϊσκάκη, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έχει δώσει εντολές ώστε να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις από Έλληνες οπαδούς.

Για αυτό το λόγο η ομοσπονδία της Βοσνίας που είχε ζητήσει 1750 εισιτήρια αρχικά, έπεσε στα 900, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη "νεκρή" ζώνη ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Έτσι, λοιπόν, το αυριανό παιχνίδι χαρακτηρίζεται και από τις ελληνικές αρχές, μεγάλης επικινδυνότητας και γίνονται διεργασίες προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στο γήπεδο Καραϊσκάκη. 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον κόσμο του ο Στραματσόνι– Δείτε τι κάνει στο Κορωπί μετά από την 3άρα και κρατήστε την ψυχραιμία σας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags