Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά κλοπών έξω από το Καραϊσκάκη, είτε παίζει ο Ολυμπιακός, είτε η Εθνική ομάδα. Πρόκειται για σπείρα που χτυπά έξω από το συγκεκριμένο γήπεδο εκμεταλλευόμενη τη συρροή των οπαδών με αυτοκίνητα και μηχανές. Και τί κλέβουν; Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, μηχανάκια, αμάξια, ξηλώνουν ακόμα και εξαρτήματα, τα οποία μετά τα πωλούνε ως ανταλλακτικάστη μαύρη αγορά.

Τον Οκτώβρη του 2015 δημοσίευμα της Live Sport ανέφερε ότι κλοπές είχαν καταγγελθεί σε δύο από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού,αυτό με την Μπάγερν Μονάχου για την 1η αγωνιστική του Champions League και αυτό με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Οι συνεχόμενες καταγγελίες,τότε, οδηγήσαν τις αρχές σε κινητοποίηση με την ομάδα ΔΙΑΣ να συλλαμβάνει επ΄ αυτοφώρω δύο ληστές και να τους οδηγούν στον εισαγγελέα. Οι τύποι με την βοήθεια της τεχνολογίας και με ειδικό λογισμικό κατάφερναν να απενεργοποιήσουν το immobilizer ακριβών αυτοκινήτων, θέτοντας τα έτσι σε λειτουργία και τα εξαφάνιζαν.

Τα μέτρα της ασφάλειας Πειραιάς όμως δεν ήταν επαρκή. Δεν αυξήθηκαν οι περιπολίες πέριξ του γηπέδου την ώρα του γηπέδου και απ' ότι φαίνεται, τότε απλά έπιασαν δύο άτομα που επιδίδονταν στις ληστείες, οι οποίοι είχαν επιπλέον συνεργούς. Γι'αυτό και η σπείρα χτύπησε ξανά στον αγώνα της Εθνικής μας με τη Βοσνία.

Αναγνώστης του σκύλου μας έστειλε φωτογραφίες από τη μηχανή του, από την οποία είχαν κλέψει τη μίζα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε, ότι οι αστυνομικοί από την ομάδα "ΔΙΑΣ" που ήρθαν το βράδυ για να του πάρουν κατάθεση και να καταγράψουν την κλοπή, του είπαν, ότι «χθες ήταν η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Έγινε χαμός. Αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανάκια τα ρημάξανε. Σπάσανε πολλά ΙΧ. Εγώ είχα παρκάρει σε παράδρομο δίπλα από το Καραϊσκάκη και δίπλα μου υπήρχαν και άλλα μηχανάκια που υπέστησαν παρόμοιες κλοπές. Το ίδιο έγινε και στο πάρκινγκ του ΣΕΦ».

Φυσικά, αυτό θα συνεχίσει να γίνεται, αν οι αρμόδιοι δεν πάρουν τα μέτρα τους.