Facebook Pixel Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Τζαβέλλα – Τρομερός πανικός!
| 2016-11-14 22:15:00

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Τζαβέλλα – Τρομερός πανικός!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Τζαβέλλα – Τρομερός πανικός!

Δεν το περίμενε και δεν μπορούσε να το πιστέψει ο άσος του ΠΑΟΚ...

Δέκα μπαταρίες να είχε… καβάτζα για το κινητό του ο Γιώργος Τζαβέλλας, από τη στιγμή που πέτυχε την… γκολάρα εις βάρος της Βοσνίας έως τώρα, αυτές θα είχαν… εξαντληθεί.

Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα με αποδέκτη τον διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ κυριολεκτικά έπεσαν… βροχή, αφού πρώτα ο ίδιος αποθεώθηκε από οπαδούς και συμπαίκτες στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης». Η ατάκα δε «τι έβαλες ρε παικταρά», ήταν αυτή που «έπαιξε» περισσότερο απ΄ όλες.

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι συμπαίκτες του Τζαβέλλα στον Δικέφαλο του Βορρά επικοινώνησαν μαζί του και του έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για το… διαστημικό γκολ που κράτησε «ζωντανή» την Εθνική στη «μάχη» για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ αρκετοί ήταν και οι πρώην συμπαίκτες του «Τζάβε» σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μονακό που έκαναν το ίδιο.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Μιγκέλ Βίτορ που πλέον αγωνίζεται στη Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά και ο Χέντβιγκες Μαντούρο που στον λογαριασμό του Τζαβέλλα στο Instagram, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που «ανέβασε» ο Έλληνας αμυντικός στην οποία όλοι οι διεθνείς πανηγυρίζουν έξαλλα μπροστά στην κερκίδα των Βόσνιων οπαδών, έγραψε: «What a goal (σ.σ. τι γκολ) file!! Bravoooo!!».

Το σίγουρο είναι πάντως, πως ο Τζαβέλλας θα… αποθεωθεί ξανά από τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ αύριο το μεσημέρι, πριν την προπόνηση που ξεκινάει στις 12 και στην οποία ο 29χρονος αμυντικός θα δώσει το παρών μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags