Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Δεν μπορείς να προχωρήσεις με ισορροπίες
| 2016-11-16 22:54:00

ΚΟΛΚΑΣ: Δεν μπορείς να προχωρήσεις με ισορροπίες

ΚΟΛΚΑΣ: Δεν μπορείς να προχωρήσεις με ισορροπίες

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης προσπαθεί να ισορροπήσει σε δύο κόσμους που δεν πρόκειται ποτέ να συναντηθούν. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Παρατηρώ τις θέσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταλαβαίνω πως δεν είναι 100% ελεύθερος να πράξει. Και αυτό γιατί φοβάται πως αν δεν αλλάξουν οι δομές τις Oμοσπονδίας και γίνουν εκλογές θα υπάρξει ο κίνδυνος να ζήσουμε τα ίδια από την άλλη πλευρά.

Λογικό ως σκέψη, αλλά και πολύ καλή βιτρίνα μιας και υπάρχουν πλέον αρκετές ενδείξεις που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε διάφορα.

Μετά το τάιμινγκ της παρέμβασης της ΦΙΦΑ, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, έρχεται και η τοποθέτηση του Γιαννίκου μέσα στη παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Μάλιστα σύμφωνα με την αγγλική Sun η θέση που θα έχει ο ένας και των τριών πιο στενών συνεργατών του Ευάγγελου Μαρινάκη μέσα στην ομοσπονδία, θα αφορά την επίβλεψη της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Κανένα στέλεχος της ΦΙΦΑ και κυρίως ο Κουτσοκούμνης, δεν διάψευσε το δημοσίευμα αν και κατά την ταπεινή μου άποψη η μεταφορά του Γιαννίκου στην ΦΙΦΑ από μόνη της δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.

Καταλήγω σε ένα συμπέρασμα πως ο Κουτσοκούμνης προσπαθεί να ισορροπήσει σε δύο κόσμους που δεν πρόκειται ποτέ να συναντηθούν. Και σε αυτές τις δουλειές όσο προσπαθείς να ισορροπήσεις, τόσο απομακρύνεσαι από τον στόχο.

Εδώ υπάρχουν όχι απλά ενδείξεις, αλλά ξεκάθαρες παρανομίες, με την τοποθέτηση Αμαραντίδη να προστίθεται σε δεκάδες άλλες. Μιλάμε για καταστάσεις που δεν χωράνε εξισορρόπηση αλλά στυγνή παρέμβαση από την επιτροπή εξομάλυνσης και αποβολή της ομάδας που πρωταγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις παρανομίες.

Η ίδια η ΦΙΦΑ με ενδείξεις καθάρισε ότι θέμα δημιουργήθηκε εσωτερικά. Είναι να απορείς πως ο Κουτσοκούμνης που επέλεξε αυτή, αμφιταλαντεύεται για το πώς θα κινηθεί.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags