Το περιστατικό μοναδικό και μας το εξιστορεί ο Φώτης Γκουζιώτης… «Καθόμουν μια θέση πιο κάτω από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και βέβαια έβγαλα μια φωτογραφία selfie από μακριά. Ποιος δεν θα ήθελε να δείξει μια τέτοια φωτογραφία με τον κορυφαίο πολιτικό του τόπου; Αντιλήφθηκε την κίνησή μου με την άκρη του ματιού του και ήρθε κοντά μου λέγοντας «έλα να βγάλουμε μια καλή selfie». Τα έχασα προς στιγμή εκείνη την ώρα αφού με πλησίασε ο ίδιος αλλά με ψυχραιμία το έκανα και πράγματι βγάλαμε μια πολύ καλή φωτογραφία. Τόση απλότητα και τόσο αυθορμητισμό από τον πρωθυπουργό της χώρας δεν τα περίμενα. Ήταν ευγενέστατος, ήρθε μόνος του όταν διαπίστωσε την πρόθεσή μου για φωτογραφία μαζί του και έδειξε ότι σέβεται τον απλό κόσμο».

Βέβαια αφού πιάσαμε συζήτηση για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη selfie του ζητήσαμε και τις αντιδράσεις που είχε ο πρωθυπουργός παρακολουθώντας τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία και τα όσα διαδραματίστηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με κυριότερο γεγονός την ανάρτηση πανό από Ελληνες για τη σφαγή 8.000 Βόσνιων στη Σρεμπρένιτσα.

Μας είπε ο Φώτης Γκουζιώτης: «Ο πρωθυπουργός εκνευρίστηκε με το πανό και προβληματίστηκε για τις φωτοβολίδες αλλά ήταν ένθερμος οπαδός της εθνικής ομάδας. Φώναζε για να ενθαρρύνει την εθνική παροτρύνοντας και τους διπλανούς του να κάνουν το ίδιο ενώ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε ο Τζαβέλλας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Έδειχνε γνώστης των αθλητικών καταστάσεων, ήξερε όλους τους παίκτες και ήταν πολύ καλά ενημερωμένος όπως διαπίστωσα στις συνομιλίες που είχε με τους υπόλοιπους παρευρεθέντες που κάθονταν μαζί του (σ.σ. τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παπά, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον ΓΓΑ Τζούλιος Συναδινό».

Πηγή: eleftheria.gr