Facebook Pixel Κουφό σενάριο σήμερα στον Τύπο με ΠΑΟΚ και πρώην πολύ πετυχημένο προπονητή του Ολυμπιακού!
| 2016-11-18 11:00:00

Κουφό σενάριο σήμερα στον Τύπο με ΠΑΟΚ και πρώην πολύ πετυχημένο προπονητή του Ολυμπιακού!

Κουφό σενάριο σήμερα στον Τύπο με ΠΑΟΚ και πρώην πολύ πετυχημένο προπονητή του Ολυμπιακού!

Μα γίνονται αυτά τα πράγματα βρε παιδιά;

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δείχνει, αν μη τι άλλο, πως υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, κάτι που όπως και να το κάνουμε είναι ως έναν βαθμό λογικό, ειδικά αν συνεχίσει ο Δικέφαλος να παραμένει μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας...

Παρόλα αυτά το όνομα που "παίζει" σήμερα για τους Θεσσαλονικείς, είναι πολύ δυνατό και, φυσικά, κάνει μπαμ!

Γιατί εδώ μιλάμε για πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, που έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αν προκύψει αποχώρηση Ίβιτς, ο οποίος είχε πολύ επιτυχημένο πέρασμα από το Λιμάνι!

Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα, που σημερινό ρεπορτάζ του Πρωταθλητή τον θέλει στη λίστα του Δικέφαλου, αν προκύψει θέμα με τον Βλάνταν Ίβιτς!

Ένας Μάρκο Σίλβα που βρίσκεται ακόμα χωρίς ομάδα και όποιο κλαμπ επιπέδου στην Ευρώπη απολύει τον προπονητή του αυτό το διάστημα, το όνομά του "παίζει" στο ρεπορτάζ!

Για ποιον λόγο; Γιατί πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ και απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο τοπ επίπεδο.

Με το "ερυθρόλευκης" απόχρωσης έντυπο να κάνει λόγο σήμερα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο, αν χρειαστεί να ψάξει για προπονητή μέσα στο επόμενο διάστημα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags