Facebook Pixel Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης - Τρελό κράξιμο στους ποδοσφαιριστές!
| 2016-11-22 14:35:00

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης - Τρελό κράξιμο στους ποδοσφαιριστές!

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης - Τρελό κράξιμο στους ποδοσφαιριστές!

Έκτακτες εξελίξεις στην ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πηγαίνει στα Σπάτα και να... τρίζει τα δόντια των ποδοσφαιριστών! Για ποιο λόγο;

Μπορεί το θέμα που απασχολεί σήμερα την ΑΕΚ να είναι αυτό που "έσκασε" με τον Τζόλεον Λέσκοτ, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως τα έχει... μαζεμένα σε όλους στην ομάδα, κάτι που φάνηκε από την παρουσία του, σήμερα, στο προπονητικό στα Σπάτα.

Ο ισχυρός άνδρας της "Ένωσης" έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για την σχέση που έχουν με τα social media.

Ο "Τίγρης" τους τα έψαλε για τον τρόπο που χειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για αυτά που γράφουν, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζουν, θεωρώντας ότι όλα αυτά επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την εικόνα της προς τα έξω.

Ο Μελισσανίδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι ακόμη δεν ξέρετε που βρίσκεστε και δεν είστε συγκεντρωμένοι. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Παίξαμε και ένα φιλικό που έμαθα πως δεν τα πήγαμε καλά. Άλλοι μιλάτε σε κινητά, άλλοι βγάζετε selfie, άλλοι δεν ξέρω εγώ τι ακριβώς…

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα από την ομάδα» 

Το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη (βλέπε και την υπόθεση Λέσκοτ) και για αυτό τον λόγο το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα εν όψει της συνέχειας.

Τέλος, έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες για τη σχέση τους με τους δημοσιογράφους και το γεγονός ότι φθάνουν πολλές πληροφορίες σε αυτούς, όμως τόνισε μπροστά σε όλους ότι ο Γιάκομπ Γιόχανσον ξεχωρίζει και δεν δίνει δικαιώματα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags