Facebook Pixel Το να πετάς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την μπάλα αράουτ είναι το εύκολο
| 2016-11-24 17:11:00

Το να πετάς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την μπάλα αράουτ είναι το εύκολο

Το να πετάς  με τον έναν  ή τον άλλον  τρόπο την μπάλα αράουτ είναι το εύκολο

Να τα λέμε όλα: Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποια ψιλοπροβλήματα, αλλά έχει διοικητικό ηγέτη. Αστραψε και βρόντηξε ο Μελισσανίδης (φωτό) στα Σπάτα. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης

Μέχρι και μαλάκες τους είπε τους ποδοσφαιριστές. Επειδή βγάζουνε φωτογραφίες τα μούτρα τους. Τα λουριά όμως σφίγγουνε σε όλα τα επίπεδα. Ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο νέος γενικός διευθυντής, έδιωξε τους μανατζαραίους του Λέσκοτ που τόλμησαν να πιάσουν την ΑΕΚ στο στόμα τους. Τους έστειλε να μιλήσουνε με τον Μαϊστόροβιτς και τους είπε ότι αν δεν φύγουν σε δέκα λεπτά θα τους διώξει με τις κλωτσές. Τόσο μεγάλος ΑΕΚτζής έγινε μέσα σ' έναν μήνα ο Μηνάς.

Ταυτόχρονα άρχισαν οι εκκαθαρίσεις. Πρώτος που κουνάει μαντήλι ο Αραβίδης. Με τον «κιτρινόμαυρο» Τύπο να πανηγυρίζει: «Οποιανού δεν του αρέσει, δρόμο». Συνήθως, βέβαια, οι αθλητικές εφημερίδες φωνάζουνε ζήτω για παίκτες που έρχονται. Οχι για παίκτες που φεύγουν. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, αυτό που μετράει είναι ότι μαγκιές στην ΑΕΚ κανένας δεν μπορεί να πουλήσει. Οποιος δεν συμμορφωθεί, οποιανού δεν του αρέσει, δρόμο. Ο παγκόσμιου φήμης σέντερ φορ Γιώργος Γιακουμάκης παρακαλάει να έρθει στην ΑΕΚ και να φορέσει την τιμημένη φανέλα με τον δικέφαλο. Οχι σαν τον Αραβίδη που είναι μέσα στην γκρίνια. Μόνο τα καλά παιδιά έχουνε θέση από δω και μπρος στη ΑΕΚ.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Το να πετάς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την μπάλα αράουτ, είναι εύκολο. Αυτό κρατάει όμως για δυο τρεις μέρες. Οι φωνές και οι φασαρίες είναι για να δημιουργούν εντυπώσεις. Οχι για να λύνουν προβλήματα. Ο ίδιος ο Μελισσανίδης, άλλωστε, είναι που έχει πει «αυτήν τη στάνη έχουμε, αυτό το τυρί βγάζει».

εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags