Facebook Pixel Τα πήρε και ο Στραματσόνι με Στιλ - Τι σκέφτεται να κάνει ο Ιταλός!
| 2016-11-25 19:25:00

Τα πήρε και ο Στραματσόνι με Στιλ - Τι σκέφτεται να κάνει ο Ιταλός!

Τα πήρε και ο Στραματσόνι με Στιλ - Τι σκέφτεται να κάνει ο Ιταλός!

Δηλώσεις - βόμβα από τον Αντρέα Στραματσόνι για τον Λουκ Στιλ και την παρουσία του στα ματς του Παναθηναϊκού!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στο "τριφύλλι" και μετά το χθεσινό τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ του Άγιαξ, ο Στραματσόνι έχει μπει σε... σκέψεις για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

"Το λάθος που έκανε άλλαξε το παιχνίδι και δυστυχώς τα λάθη των τερματοφυλάκων αλλάζουν τα αποτελέσματα. Όμως με τα λάθη των επιθετικών το αποτέλεσμα μένει το ίδιο, άρα έχει μεγαλύτερη σημασία. Ασφαλώς ένας προπονητής προσπαθεί να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα και για το παιχνίδι της Κυριακής θα σκεφτώ την καλύτερη ενδεκάδα και για τη θέση του τερματοφύλακα ", υποστήριξε αρχικά ενώ για την ήττα από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από το Europa League, ανέφερε:

"Από τη μια πλευρά είναι καλό που επιστρέψαμε φέτος στην Ευρώπη και δείξαμε σε κάποια παιχνίδια όπως με τη Θέλτα, τη Σταντάρ και στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ πως μπορούμε να παίξουμε σε αυτά τα παιχνίδια, όμως από την άλλη πλευρά πρέπει να καταλάβουμε ως σύλλογος ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες. Αυτή είναι μια ειλικρινής ανάλυση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags