Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ - Αυτοί που «ακολουθούν» τον... αδικημένο Τζαβέλλα
| 2016-11-30 00:00:00

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ - Αυτοί που «ακολουθούν» τον... αδικημένο Τζαβέλλα

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ - Αυτοί που «ακολουθούν» τον... αδικημένο Τζαβέλλα

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, η επίσημη στατιστική για τον ΠΑΟΚ κατέγραψε 16 επεμβάσεις. Όπου επέμβαση, απομάκρυνση της μπάλας μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Από τις 16 επεμβάσεις, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τις 11!
 

Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που με βάση τη στατιστική ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της άμυνας του ΠΑΟΚ. Βέβαια, η στατιστική και οι αριθμοί ως γνωστόν δεν παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά είναι και αυτό ένα στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Το ενδιαφέρον αυτό γίνεται μεγαλύτερο εάν δει κανείς πόσες επεμβάσεις είχε ο έτερος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, Φερνάντο Βαρέλα. Ο Αφρικανός λοιπόν κατέγραψε μόλις δύο επεμβάσεις στον αγώνα, ενώ από μία είχαν ο Λέο Μάτος, ο Κάμπος και ο Μπρκιτς.

Σαν νούμερο, οι έντεκα επεμβάσεις του Τζαβέλλα είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο και σε σχέση με τις επεμβάσεις που κατέγραψε η συνολική στατιστική του Ατρόμητου, 8 στον αριθμό! Δηλαδή, ο Τζαβέλλας είχε τρεις επεμβάσεις περισσότερες από όλη την ομάδα του Ατρόμητου.

Βεβαίως, ο διεθνής στόπερ που «καρατομήθηκε» σήμερα το μεσημέρι από τους Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς, φέρει σαφή ευθύνη για το πρώτο γκολ του Ατρόμητου, ενώ έχει συμμετοχή στη φάση που ο Κάνιας έδιωξε τη μπάλα με το χέρι και ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι και στο γκολ του Παπαδόπουλου με το οποίο η ομάδα του Περιστερίου ισοφάρισε σε 3-3.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags