Facebook Pixel Οι σκέψεις του Αλαφούζου μετά το ΣΟΚ της Κρήτης!
| 2016-12-01 01:01:00

Οι σκέψεις του Αλαφούζου μετά το ΣΟΚ της Κρήτης!

Οι σκέψεις του Αλαφούζου μετά το ΣΟΚ της Κρήτης!

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες και τα δεδομένα για το "καυτό" θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό! Τι σκέφτεται να κάνει ο πρόεδρος της ομάδας και ποια είναι τα ...εμπόδια; 

Εξαιρετικά δύσκολη θα είναι η αποψινή νύχτα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ήττα από τον ΟΦΗ και ο πολύ πιθανός πλέον αποκλεισμός από το Κύπελλο, έφεραν νέα… έκρηξη στον σύλλογο. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην βρέθηκε στην Κρήτη, όμως παρακολούθησε το παιχνίδι και πραγματικά δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη!

Το σοκ για τον πρόεδρο του Τριφυλλιού ήταν πολύ μεγάλο και παρότι ακόμα δεν είναι σίγουρος για το αν θα διώξει τον Αντρέα Στραματσόνι, οι πιέσεις πλέον είναι πολύ μεγάλες. Αρχική του σκέψη ήταν να τον κρατήσει μέχρι και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά τις πρώτες αντιδράσεις των οπαδών στην Κρήτη και τις πιέσεις των συνεργατών του, είναι πολύ πιθανό την Πέμπτη, μετά την συνάντηση των δύο ανδρών και εφόσον υπάρξει συμφωνία και στο οικονομικό, να ανακοινώσει την αλλαγή προπονητή!

Βέβαια, συνολικά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ ζόρικα και ίσως η αποχώρηση του «Στράμα», να μην λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα εκτός του αγωνιστικού και αναφερόμαστε σε κάποιες καθυστερήσεις οικονομικές, που παρατηρήθηκαν και ορισμένα παράπονα που υπήρξαν από παίκτες. Φυσικά, μιλάμε όμως για έναν μεγάλο επιχειρηματία όπως ο κύριος Αλαφούζος, οπότε δεν τίθεται κάποιο σοβαρό ζήτημα, ωστόσο είναι ένα ακόμα θέμα… στο κεφάλι του, μετά το «μπάχαλο» που έχει δημιουργήσει στην ομάδα ο Ιταλός προπονητής.

Πάντως, το ενδεχόμενο να βρίσκεται την Κυριακή ο Στραματσόνι στον πάγκο, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Μπορεί αυτός να μην θέλει να παραιτηθεί, ωστόσο μάλλον και ο Αλαφούζος δεν θα μπορεί να τον κρατήσει άλλο και να σταθεί «ασπίδα» απέναντι στους έξαλλους, πλέον, οπαδούς της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη αναμένεται να περάσουμε στην... επόμενη ημέρα, με πρώτο φαβορί για προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο πρώην κόουτς του Πανιωνίου αποτελεί το μεγάλο φαβορί, ωστόσο στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Δώνη, αν και είναι πιο δύσκολη περίπτωση και πολύ… πίσω, αφού έχει και συμβόλαιο. Πάντως, ο Δώνης πλέον είναι θετικός να έρθει στο Τριφύλλι και λόγω της επιθυμίας του να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά και λόγω των δύο γιων του, που ήταν στο Τριφύλλι παλιότερα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags