Δεν πρόλαβε τις εξελίξεις και πλέον δεν εξαρτάται ούτε από το δικό του αποτέλεσμα η πρόκριση. ΟΦΗ με Ηρακλής μπορούν να μείνουν στην ισοπαλία και να αφήσουν τον Παναθηναϊκό εκτός Κυπέλλου.

Αγωνιστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» είναι οι ελλείψεις που έχει το ρόστερ σε κομβικές θέσεις, όπως του τερματοφύλακα, του 6αριού, αλλά και το ότι δεν έχει αποκτηθεί δεύτερος αξιόπιστος στόπερ. Οπως και η φυσική τους κατάσταση αλλά και το κακό κοουτσάρισμα που παίρνουν από τον πάγκο.

Η διοίκηση δεν φρόντισε η ομάδα να πάει με καλή ψυχολογία σε έναν οριακό αγώνα για τον μοναδικό τίτλο που ρεαλιστικά θα μπορούσαν να διεκδικήσουν φέτος οι «πράσινοι». Με αποφάσεις που δεν ανήκουν στη σύγχρονη εποχή, όπως το μάντρωμα στο ξενοδοχείο, πίστεψαν πως θα διορθωθεί η κατάσταση. Στην πράξη το αποτέλεσμα ήταν ανάλογο της απόφασης. Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε ένα φιάσκο. Να αποκλειστεί σε όμιλο με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δύο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Ο αγώνας στο Ηράκλειο είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα.

Οι παίκτες του Στραματσόνι, στα πρώτα 45 λεπτά, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως ήταν αδύνατον να βγάλουν επιθέσεις οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς η μπάλα δεν κυλούσε από το σημείο της σέντρας μέχρι και την περιοχή του Παναθηναϊκού. Ηταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και πήρε προβάδισμα στο σκορ με όμορφο πλασέ του Μπεργκ. Στην επανάληψη είχε την τύχη να σταματήσει για μεγάλο διάστημα η βροχή και να είναι πιο εύκολο από ό,τι ήταν για τον ΟΦΗ να απειλήσει στο πρώτο μέρος. Ο Νιόπλιας στο 58ο λεπτό έκανε την κίνηση που ανέδειξε τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Εβαλε δεύτερο επιθετικό περνώντας τον Ογκμποε στο γήπεδο και μαζί με τον Βουό άσκησαν πίεση στην τελευταία γραμμή άμυνας των «πράσινων».

Τα λάθη έγιναν, στο 68ο λεπτό ο Κουλιμπαλί γυρνάει την μπάλα προς τα πίσω, ο Βουό προλαβαίνει και ανατρέπεται από τον Κοτσόλη. Στο 84ο λεπτό ήταν η σειρά του Ογκμπόε να προλάβει τον Κοτσόλη. Μόνο που στο δεύτερο τέρμα ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ότι είναι χωρίς τερματοφύλακα. Μία ήττα ντροπής, που αποτελεί σφραγίδα μίας τυχοδιωκτικής δουλειάς ενός προπονητή που δεν έχει πετύχει πουθενά στην καριέρα του και μίας διοίκησης που αδυνατεί να πάρει έστω μία απόφαση σύμφωνη με την ποδοσφαιρική λογική.

Πηγή: εφημερίδα "Goal"