Facebook Pixel Σκόνταψαν οι πρωτοπόροι, ξέσπασε η Λαμία, φοβερή Σπάρτη!
| 2016-12-04 18:23:00

Σκόνταψαν οι πρωτοπόροι, ξέσπασε η Λαμία, φοβερή Σπάρτη!

Σκόνταψαν οι πρωτοπόροι, ξέσπασε η Λαμία, φοβερή Σπάρτη!

Ο Αγροτικός Αστέρας έχασε στο Αίγιο 1-0, ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στο μηδέν στην Καρδίτσα, ενώ η Λαμία νίκησε 4-0 τον Πανελευσινιακό. Μεγάλη ανατροπή οι Σπαρτιάτες 3-2 από 1-2

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, υποχρεώθηκε ο Απόλλωνας,ο οποίος άφησε δύο βαθμούς στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους «κιτρινόμαυρους» και στο 7΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς με το πλασέ του Τζάνη να αποκρούεται από τον Πρίφτη.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, ήρθε στο 14΄ με το πλασέ του Τζέκο να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Χιώτη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια να μην δημιουργηθεί κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο 40΄ οι Θεσσαλοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δημόπουλου...

Αυτό είχε σαν συνέπεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πιέσει στην επανάληψη προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο για αυτή γκολ, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες της δεν κατάφερε να γίνει απειλητική για την εστία του Πρίφτη,με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε φέτος ο Παναιγιάλειος οδήγησε τον Αγροτικό Αστέρα στην πρώτη του απώλεια βαθμών. Οι Αιγιώτες «πλήγωσαν» την ομάδα του Ευόσμου (1-0) με γκολ του Ξόμπλιου στο 83’ και την έριξαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτή, από τη μεριά της, επικράτησε 4-0 του Πανελευσινιακού, δρώντας σε ένα μόνο ημίχρονο. Μέχρι το 45’ Βασιλόγιαννης, Ντούρμισαϊ και Όμο είχαν διαμορφώσει το αποτέλεσμα, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μισό του ματς. Κάτι που, φυσικά, ήταν αρκετό για να σκαρφαλώσει η Λαμία στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες των αντιπάλων.

Επική ανατροπή πανηγύρισε η Σπάρτη με 3-2 επί του Αιγινιακού. Η ομάδα της Λακωνίας προηγήθηκε στο δεύτερο μόλις λεπτό του ματς, με τον σύλλογο του Αιγινίου να φέρνει το ματς «τούμπα» μέχρι το 55’. Η Σπάρτη, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Μέσα σε δύο λεπτά, Μπουντόπουλος και Αναστασάκος έφεραν δεύτερη ανατροπή στο ματς και γλίτωσαν την ομάδα από δεύτερη ήττα.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Κυριακή 4/12
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Παναιγιάλειος-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(83’ Ξόμπλιος)

Σπάρτη-Αιγινιακός 3-2
(2’ Γιαννίτσης, 80’ Μπουντόπουλος, 82’ Αναστασάκος – 29’ Ζούρκος, 55’ Πατράλης)

Πανθρακικός-Κισσαμικός 1-0
(85’ Κουσίδης)

Χανιά-Αχαρναϊκός 2-3
(40’ Θεολόγου, 90+5’ Σταματής – 34’ , 57’ πεν. Ματσούκας, 90’ πεν. Τζιώρας)

Λαμία-Πανελευσινιακός 4-0
(13’, 45’ Βασιλόγιαννης, 38’ Ντούρμισαϊ, 42’ Όμο)

Δευτέρα 5/12
Καλλιθέα-Πανσερραϊκός (15:00)
Άρης-Καλλονή (15:00)

Τετάρτη 7/12
Τρίκαλα-ΟΦΗ (15:00)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags