Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι φωτογραφίες από τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα. Απ' όλες τις εικόνες η περισσότερο συγκλονιστική είναι αυτή του χτυπημένου δημοσιογράφου που δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι και τον μεταφέρουν αιμόφυρτο, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο του passports.gr, Θανάση Μυριούνη, ο οποίος είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Ο SportDog επικοινώνησε με τον συνάδελφο προκειμένου να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για το συμβάν. «Είμαστε δημοσιογράφοι από τα Γιάννενα. Ήμασταν στα δημοσιογραφικά τα εξωτερικά (όχι στα μπουθ). Σε κάποιο σημείο μπήκαν οπαδοί του Ηρακλή στη Θύρα 5 και κάποιον έψαχναν, απ' ότι κατάλαβα. Δεν είχαν πρόθεση να χτυπήσουν δημοσιογράφους. Στη Θύρα μετά μπήκε μία διμοιρία των ΜΑΤ και οι φίλαθλοι μετακινήθηκαν προς τα πλάγια, στη Θύρα 10. Άρχισαν τότε να πετάνε καπνογόνα και αντικείμενα. Ένα τούβλο πέτυχε εμένα στο κεφάλι», εξιστορεί ο Ηπειρώτης ρεπόρτερ.

Ρωτήσαμε τον Θανάση για την κατάστασή του, δεδομένου, ότι πρέπει να έχασε πολύ αίμα. «8-9 ράμματα έχω κάνει και μετά το ματς θα πάω στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Είμαι καλά στην υγεία μου 'όμως. Είδα και τις φωτογραφίες στο Intime. Απλώς ήταν λίγο τρομακτική η όψη μου, λόγω της αιμορραγίας. Δεν ζαλίστηκα όταν χτύπησα, είχα τις αισθήσεις μου», είπε και στη συνέχεια τόνισε:

«Όπως γνωρίζετε, το επάγγελμά μας είναι δύσκολο. Στην επαρχία όμως εμείς αντιμετωπίζουμε περισσότερα εμπόδια και δυσκολίες».

Καταλήγοντας, ο Θανάσης Μυριουνης είπε ότι ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής πήγε και του ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έγινε. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε στην Αστυνομία μήνυση κατά αγνώστων.

Ακούστε ηχητικό απόσπασμα της συνομιλίας μας: