Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό, απαντώντας έτσι στις φήμες που τον θέλουν να επιθυμεί την αποχώρησή του από την ομάδα για λογαριασμό της Γαλατασαράι!
Παράλληλα, τόνισε πως είναι χαρούμενος για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για το γεγονός ότι το Τριφύλλι δείχνει να συνέρχεται.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
"Είμαι χαρούμενος που η ομάδα επανακάμπτει. Παίξαμε καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Με το νέο προπονητή έχουμε λίγο καιρό μαζί, αλλά δείχνουμε ότι ανεβαίνουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία στη συνέχεια".
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα σενάρια που έχουν προκύψει για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για εκείνον με τον Κολομβιανό να τονίζει: "Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου και θα το σεβαστώ".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο