Πριν από πέντε περίπου εβδομάδες, για την ακρίβεια στις 3 Νοεμβρίου, έγινε στόχος καζούρας από τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τώρα τον αποθεώνουν!

Ο λόγος για τον Λέο Μάτος, που μετά την ήττα από την Καραμπάγκ στην Τούμπα με 1-0, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά για τη δήλωση που είχε κάνει στα μέσα του Σεπτέμβρη σε συνέντευξή του, πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί ακόμα και στον τελικό του Europa League.

Η ήττα από την Καραμπάγκ, που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση, μιας και η πρόκριση τότε έδειχνε σχεδόν αδύνατη, προκάλεσε λοιπόν την καζούρα των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Λέο Μάτος.

Η νίκη, όμως, στη Φλωρεντία και η νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς, σε συνδυασμό με την ήττα της Καραμπάγκ από τη Φιορεντίνα στο Μπακού, έφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στους 32 του Europa League.

Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό πως ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε ως ο MVP του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Σλόβαν, ενώ το απόγευμα της Κυριακής διέλυσε μόνος του τον Πλατανιά με δύο γκολ και αναδείχθηκε και πάλι MVP.

Κάποιοι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, θυμήθηκαν ξανά τη δήλωση του Βραζιλιάνου περί …τελικό στο Europa League. Αυτή τη φορά όμως όχι για να του κάνουν καζούρα, αλλά για να πουν πως η ομάδα τους έχει ανάγκη από παίκτες που θέτουν μεγάλους στόχους! Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί…