Facebook Pixel Μήπως τελικά, είναι …Βραζιλιάνος ο Σεμπά; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-13 01:13:00

Μήπως τελικά, είναι …Βραζιλιάνος ο Σεμπά; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Μήπως τελικά, είναι …Βραζιλιάνος ο Σεμπά; (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, απέδειξε γιατί βρίσκεται ακόμα στην ομάδα, γιατί τον ξεκινούν στην αρχική ενδεκάδα όλοι οι προπονητές του, αλλά και γιατί αξίζει περισσότερο σεβασμό από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στα Γιάννινα, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει έτσι ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, τη στιγμή μάλιστα που οι αντίπαλοί του, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, είχαν αναθαρρήσει και περίμεναν την γκέλα του, ώστε να μπουν ξανά στο …κόλπο.

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην ήταν αδιάφοροι ή… βαρετοί στο παιχνίδι τους, όπως είχε συμβεί στο ματς με την Κέρκυρα, ωστόσο και πάλι δεν κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με το παιχνίδι τους. Παρόλα αυτά, με το πρώτο γκολ του Καρντόσο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ενώ με την γκολάρα του Σεμπά στο φινάλε, έδιωξαν και το άγχος που τους είχαν δημιουργήσει οι Γιαννιώτες με τις «φαρμακερές» αντεπιθέσεις τους.

Όλοι λοιπόν, ασχολούνται με τον Καρντόσο που… έσωσε τον Μπέντο, ωστόσο ο κορυφαίος του Ολυμπιακού δεν ήταν ο Παραγουανός. Καλύτερος όλων, για ακόμα ένα ματς, ήταν ο Σεμπά, ο οποίος έχει βγάλει μία εξαιρετική σέντρα «πάρε- βάλε» για το κεφάλι του Καρντόσο στο πρώτο ημίχρονο, του έχει σερβίρει το γκολ στο 1-0, ενώ έχει κάνει ένα φανταστικό τελείωμα στο 2-0.

Πόσοι άραγε ποδοσφαιριστές στην Σούπερ Λιγκ μπορούν να πετύχουν ένα αντίστοιχο γκολ, με τέτοια λόμπα, μπροστά στο τερματοφύλακα; Τελικά, ο Σεμπά έχει κάτι μέσα του από …Βραζιλία, παρά τα όσα ακούει καθημερινά από τον Τύπο και την εξέδρα!

***AN δεν έχετε δει τι έκανε ο Σεμπά, θαυμάστε τον σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags